Copy

 

Ben even werken
Flextensie biedt perspectief op duurzaam werk via tijdelijk werk


Wij zaten bepaald niet stil de afgelopen maand. Drie hoogtepunten waar wij blij van worden:
  • Afstemming juridische kaders met SZW; Flextensie heeft de afgelopen maanden samengewerkt met het ministerie van SZW om zo nauwgezet mogelijk te formuleren binnen welke wettelijke kaders gemeenten de Flextensie-methodiek kunnen toepassen. We zijn er trots op dat we dit traject begin november succesvol hebben afgerond! Wil je meer weten? Mail even met Guus, Suzanne of Martine!
  • Workshop op het Divosa najaarscongres; bent u ook benieuwd hoe de gemeente Den Haag zelf aankijkt tegen de samenwerking met Flextensie? U kunt het vragen aan Martin Andriessen, directeur dienst Sociale Zaken bij de gemeente Den Haag, tijdens de workshop van Flextensie en Den Haag op het Divosa najaarscongres in Zaanstad. Meer info bij Divosa!
  • Flextensie is per 01-10 gestart in de gemeente Delft; samen met de accountmanagers en consulenten van Werkse! bouwen we aan de implementatie van Flextensie. Inmiddels groeit de flexpool met kandidaten, de eerste flexopdrachten komen binnen én de eerste match en plaatsing is een feit! 
FACTS

21%
van onze kandidaten stroomt uit. >>

2,5 jaar bijstand
is de gemiddelde duur dat kandidaten die via Flextensie opdrachten vervullen gebruik maken van de wwb. >>
COFFEE 'S ON US

Nieuwsgierig geworden? We praten je graag verder bij over de laatste ontwikkelingen. Email Suzanne of Martine voor een afspraak. 
Copyright ©2014 Flextensie, All rights reserved.
Flextensie is een sociale onderneming gericht op het realiseren van maatschappelijke impact. Wij ondersteunen gemeenten en sw-bedrijven bij het benutten van de kansen die de flexmarkt biedt voor de re-integratie van (langdurig) werklozen, via onze matchingstools, landelijke partnerships rond flexvacatures en onze unieke innovatieve afwikkelmethodiek.

Contact:
Guus - g.budel@flextensie.nl (06-24459574);
Suzanne - s.de.visser@flextensie.nl (06-58966642);
Martine - m.van.ommeren@flextensie.nl (06-14315314).