Copy
SEIZOENSAFSLUITING - FAMILIEDAG - KAMP
View this email in your browser

SEIZOENSAFSLUITING 15 JUNI

Ook dit seizoen willen met z’n allen gezellig afsluiten! Op 15 juni spelen alle teams hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Op het veld zal er aansluitend weer een gezellige BBQ georganiseerd worden, welke rond 17:00/17:30 van start zal gaan. Ook dit jaar wordt dit geregeld via Slagerij van Heijst.

De kosten van de BBQ zullen komen op ongeveer 10,- per persoon en voor de kinderen rond 5,- per persoon. Geef je snel op!!
Aanmelden kan via de mail: acco@skvnexus.nl of rechtstreeks bij
Juliëtte: 06-3150314

AANMELDEN BBQ

FAMILIEDAG MET LUNCH 22 JUNI:

Na een groot succes van vorig jaar van de familiedag met leuke spellen en korfbalwedstrijdjes zal er dit jaar ook weer een familiedag georganiseerd worden op zaterdag 22 juni met tussendoor een lekkere lunch. Dit zal rond 10:00/10:30 starten. De precieze informatie volgt nog. Voor de lunch zal een kleine bijdrage gevraagd worden.

De familiedag zal in het teken staan van sport en spel. Met verschillende korfbalwedstrijdjes en een aantal andere sporten. Neem heel je familie mee en ga de strijd aan met de rest.

Laten we er met ze allen een gezellige dag van maken en geef je snel op met heel je familie. Aanmelden kan via de mail: acco@skvnexus.nl of bij Juliëtte van Schie: 06-31503149.

AANMELDEN FAMILIEDAG

KAMP 2019

Het 2de deel van het veldseizoen is alweer in volle gang! Dan komt natuurlijk kamp ook steeds dichterbij. Het thema van dit jaar is: ROND OM DE WERELD

Dit jaar gaan we richting de Paasheuvelgroep in Austerlitz. Een erg fijn en ruim kamphuis met veel buitenspeel mogelijkheden. We zullen met z'n allen vertrekken met een grote bus op 28 juni rond 17:00 vanaf het Bachplein. Dit jaar vertrekken we ook weer voor de avondmaaltijd aangezien er een heerlijke maaltijd op ons staat te wachten.

We willen orthodontie praktijk Billet heel erg bedanken, zij sponsoren namelijk de gehele kamp bus!!
In de kantine hangt een mooie lijst om nog boodschappen te kunnen sponsoren voor het kamp. De kosten zullen dit jaar op € 45,- per persoon komen. Mede dankzij jullie inzet tijdens de grote clubactie, de sponsorloop en natuurlijk de bus sponsoring!! Het bedrag dient voor 28 juni overgemaakt te zijn op rekening van NEXUS NL13 RABO 0146 3725 30 onder vermelding van kamp 2019.

Er zal binnenkort ook nog een kampinfo avond zijn. Meer informatie over deze avond volgt snel.

 

Mailadres aanpassen of afmelden klik hieronder?
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Korfbalvereniging · Parkweg 411 · Schiedam, 3121 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp