Copy

 

De Locomotion draait doorrrrr

Kerst 2015: 16 graden
Tijd voor een nieuwe kerst-outfit?

KERST ON THE BEACH IN 2015?

Volgend jaar witte kerst?

OP NAAR 2016!
Aftellen naar 2016. Terwijl de mussen bijna van het dak vallen is het nog maar 8 dagen en het jaar 2015 is weer voorbij. Met hoogte en dieptepunten, met een lach en een traan, met toppen en dalen. Hoewel, meer hoogte – dan dieptepunten, meer toppen dan dalen en gelukkig weer veel meer gelachen dan gehuild.

Make love, not war...

Toch zal iedereen op 31 december met gemengde gevoelens terugkijken op het jaar. En daarbij ontkomen we natuurlijk niet aan de vreselijke ramp in Parijs. De wereld stond weer even stil. De schrik zit / zat er stevig in. En wat komt het ongelooflijk dichtbij. Brussel, da’s een uur rijden vanaf Den Bosch (als je een beetje gas geeft tenminste) en naar Parijs ga je nog makkelijker dan naar Groningen. Vreselijk dat mensen in de naam van Allah zo'n dood en verderf zaaien. Eén motto: gewoon doorleven en doorgaan. Laten we ons niet regeren door angst!

Zal de Oranje Leeuw wel in Rio brullen?

Maar gelukkig ook veel leukere zaken in 2015, als je het Nederlands elftal dan even vergeet. De 11 over de manege geflikkerde miljonairs  bleken niet in staat van postbodes en slagers uit IJsland of Kazachstan te winnen. Als dat niet lukt, kun je beter gaan klaverjassen. Kijken of ze daar kunnen winnen. Of je gaat komende zomer lekker naar Rio de Janeiro in plaats van Frankrijk. Goed kans dat we op de Olympische Spelen betere resultaten boeken! 

Last-minute Istanbul....???
Call Loco Enzo

2015, ook een bijzonder jaar voor Loco Enzo. Een jaar waarin we o.a. last minute 60 gasten naar Istanbul mochten brengen.  Een jaar waarin we (met succes) ons eerste medische congres mochten organiseren, een jaar waarin we een nieuw beurs-concept ontwikkelden en aan een nieuwe Locomotion werkten. En niet te vergeten, de nieuwste Loco brochure uitbrachten en weer heel veel gasten lieten dansen, eten, lachen en genieten. En we zijn blij dat 2016 voor de deur staat. Daarin hebben we al zoveel mooie opdrachten uitstaan dat we nu al weten een prachtig jaar tegemoet te gaan. Zowel in binnen-als buitenland, zowel formeel als informeel, zowel medisch als zakelijk, zowel sportief als cultureel. Kortom: 2016 Top jaar!

Probeer je maar eens af te melden....

Redenen genoeg dus om jullie ook in 2016 te overspoelen met onze LocoMotion. Mocht je hem niet meer weer willen ontvangen of lezen, ….. afmelden is niet zo heel makkelijk. Je kunt hier een poging wagen maar we beloven niets…….. Heel veel leesplezier en een prachtig 2016!!!

Roger Schreurs
Directeur Loco Enzo

Events

Prachtige prestige in Breda

Toppers in Breda
Een van de meest prestigieuze jaarprijzen van Nederland, zo mag je hem wel noemen, de FD Gazellen Awards. Wie zijn de grootste groeiers in 3 verschillende categorien: Klein, middel en groot. De Brabantse en Limburgse winnaars werden bekend gemaakt in het zeer fraaie Grand Theatre in Breda. Voor de totaal-organisatie werd Loco Enzo ingeschakeld en mocht alle winnaars verrassen en verbazen met inrichting......
Lees verder

Loco Enzo: Nu ook medisch onderlegd

Loco Enzo gaat medisch...

Tendons let them glide: Het eerste medische congres dat Loco Enzo op haar palmares bij mag schrijven. Voor de Nederlandse Vereniging van Handchirurgen mochten wij in november de Ruwenberg afhuren om hun jaarcongres te organiseren. Loco Enzo werd ingeschakeld voor het volledige traject, hetgeen ook betekent dat de website, de inschrijvingen, de accreditaties, incasso, enquetes en abstracts via Loco verliepen. En vanzelfsprekend de logistiek, draaiboeken, techniek en alle andere facetten welke bij zo’n congres komen kijken.   
Lees verder

Ooit 350 vrouwen zien dansen?

350 vrouwen verwennen

Hoe verwen en verras je 350 vrouwen (en 22 mannen)?? Voor IVT Kraam- en Thuiszorg, een organisatie waar hoofdzakekijk vrouwen werken, mochten wij hun 25 jarig jubileum verzorgen. ‘Bezorg onze medewerkers een onvergetelijke avond waar nog minimaal een jaar over gesproken wordt’ was de redelijk pittige opdracht welke het team van Loco mee kreeg. Na meerdere proefballonnetjes werd het ‘het mooiste Grand Café van Nederland’, 
Lees verder
Puike Plaatjes......
 
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer

Op pad met Loco 

Ren je Rot...... A'dam Light Run
Hardlopers zijn bij Loco zeker geen doodlopers. Het Amsterdam Light Festival, het lichtkunstfestival dat de hoofdstad dit jaar opnieuw in de schijnwerpers zet heeft er een uniek en spectaculair evenement bij: de Amsterdam Light Run.
Zaterdagavond 16 januari kunnen hardlopers deelnemen aan een eenmalige ‘fun run’ van 5
Kilometer dwars door het centrum van de hoofdstad.
 
     Lees verder     

Koffie bij Frans Timmermans

Bezoek het Europees Parlement in Brussel en ontmoet Frans Timmermans. Of Sofie in ‘t Veld, Paul Sneijder of een andere Europarlentarier. Een interessante trip en ideaal voor b.v. een business-club, ondernemersvereniging of directie-uitje. 

     Lees verder     
Scheur mee naar GP Monaco

Als je echt je bucketlist nog eens wil leegmaken: Ga met Loco Enzo mee naar de Grand Prix van Monaco. Vlieg met ons naar de Côte d'Azur en geniet van het spectaculaire stratencircuit bij de Monegasken. Slaap in de mooiste hotels en word wakker met de Mediteranee als uitzicht. En a.u.b. niet klagen over geluidsoverlast van de auto-tjes. Bel Loco voor een razendsnelle offerte.
 

     Lees verder     
Gevalletje praktijk-schade

Je zou het een gevalletje ‘inleven in de doelgroep’  kunnen noemen. Juist tijdens een congres van de Nederlandse Vereniging van Handchirurgen in de Ruwenberg ging het mis. In al onze ijver om tot op detailniveau te excelleren, bleek het verzetten van een roll-up banier daarin uiterst onhandig. Er schoot een pinnetje los waardoor de banier dwars door de duim sneed. Bloed, veel bloed, ….. heel veel bloed. Bij de vraag of er een dokter in de zaal was gingen er gelukkig 275 handen de lucht in.  Na deze acute (en zeer professionele) hulp en later nog 4 hechtingen is het duimpje inmiddels weer helemaal hersteld.
 
Ons volgende congres is voor de Nederlandse Vereniging van Gynaecologen. Benieuwd hoe we ons dan in de doelgroep in moeten gaan leven……..

De klassieker, ook op event-gebied

Het is elk jaar weer de kraker van het jaar: Feyenoord – Ajax. Of 010 tegen 020. Of Amsterdam tegen Rotterdam. Geef het beestje maar een naam. Maar niet alleen sportief zijn beiden steden compleet verschillend (lees: Techniek versus werklust, tikkie-takkie versus schoffelen) ook op event gebied zijn beide steden onvergelijkbaar. Daar waar Amsterdam het moet hebben van zijn heerlijke grachten, de grandeur van haar gebouwen en haar zeer rijke historie is  Rotterdam met stip het architectonische hoogtepunt van Nederland. Met haar fantastische skyline, de bijzondere gebouwen, de vele sterrenrestaurants  en (h)eerlijke werkinstelling een feest om te mogen werken voor Loco. Niet voor niets zitten we er in 2016 al weer 6 keer met groepen tussen 12 en 250 personen. Ook Amsterdam doen we volgend jaar weer een aantal keren aan hoor. We moeten nog steeds een beetje wennen aan hun ‘Amsterdamse kapsones’ maar na 20 jaar lukt dat inmiddels aardig…….
 
Ps: Benieuwd hoeveel Feyenoorders en Amsterdammers we nu weer over ons heen krijgen…..

     Lees verder     
Bossche Glossy

De eerste echte Bossche Glossy, zo wordt ie genoemd. Vanzelfsprekend mag Loco Enzo daarin niet ontbreken.  We hebben er maar heel veel foto geplaatst in plaats van al dat geklets van ons. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan 1000 woorden. Dat laatste is ook de reden dat wij onze carierre als tekstschrijver maar hebben ingeruild voor event-en incentive organiser. Wellicht minder lucratief maar wel vele malen leuker!!
 

En dan nog....

Roet Korte Put

De eerste vergaderingen zijn alweer achter de rug. Met de artiesten lopen de onderhandelingen en de website is al weer ‘viral’. Roet Korte Put, niet meer weg te denken uit zakelijk Oeteldonk. Al op donderdagochtend om 10.33 uur hebben de Bossche zakenmannen hun stropdas verruild voor een kiel. Zijn de clubsandwiches van de Korte Putstraat vervangen door Snert en Worstenbroodjes. Hebben de dagelijks aanwezige muziekmakende zigeuners en week even een andere repertoire.  En belangrijkste, is het op een donderdag 6 februari de hele dag druk met muziek, dans, slappe klets en heel veel plezier. Onze Amsterdamse vrienden zullen het wel weer raar vinden, wij Oeteldonkers kunnen inmiddels niet meer zonder !! 

Bestel nu vast je kaarten voor dit spektakel. 
http://www.roetkorteput.nl/


 

     Lees verder     
SITE groeit

Je hebt baantjes en ere-baantjes. Het voorzitterschap van SITE (Society of Incentive and Travel Executives) Nederland beschouwen we als dat laatste. Het is werkelijk een voorrecht om zo’n dynamische, leuke, professionele en internationale club mee te mogen besturen.  Met allemaal jonge honden aan de vergadertafel en ouwe rotten in de zaal is er een mooie mix opgebouwd. Een mix van creatieve en bevlogen incentive professionals die het lidmaatschap van SITE ook zien als nuttige aanvulling op hun werkzaamheden en hun bedrijf. En, …… en dat mag je bijzonder noemen, SITE is weer aan het groeien! Daar waar heel veel branche-verenigingen kampen met ledenverlies, bij SITE komen er alleen maar bij.

Ben jij ook incentive professional, surf naar www.sitenederland.nl 

     Lees verder     
En nog meer events......

Omdat we bij Loco Enzo te druk waren met onze events (lees: volle bak) hierbij nog enkele reviews.


De lat steeds hoger leggen, dat blijft altijd de uitdaging bij bestaande relaties. Zo ook bij een trouwe relatie van Loco Enzo: Bouwgroep Moonen.
Lees verder

Wie skoen oens Limburg ies………. Dat moet de directie van EJP gedacht hebben bij hun (zoveelste) personeels-uitje.
Lees verder

Mooie geste van de directie van Taylor Mates. Het jaarlijkse personeelsuitje, georganiseerd door de personeelsvereniging, werd door de directie met 20 uur verlengd.
Lees verder
 

Nog meer events

Always avoid the beaten track!

Roger Schreurs
Burgemeester Loeffplein 70e
5211 RX 's-Hertogenbosch
Tel: 073 – 6891099

© Loco Enzo 2015 - Evenementenbureau Den Bosch

Unsubscribe