Copy

Locomotion draait doorrrrrr

Happy 2017

Bye Bye 2016, Hello 2017!

Nog maar 3 dagen en het jaar 2016 zit er weer op. Nog maar even en 2017 is een feit.  We sluiten een bizar jaar af, ….. wat gaat de toekomst ons brengen?
 

Een clown als wereldleider

Bizar was het zeker. Immers, als je vooraf verteld had dat we in Amerika een megalomane clown als president zouden krijgen, hadden ze je voor gek verklaard. Als je vooraf had bedacht dat de Britten zo dom konden zijn om uit de EU te stappen, ……je zou hardop uitgelachen worden. Als je zou denken dat  een geblondeerde rechts-extremist bovenaan in de peilingen zou staan voor de verkiezingen, ……hahahaha, jij bent gek.
 

Onsterfelijk

Niets is minder waar. Trump wordt halverwege januari geïnaugureerd als President van Amerika , de Brexit is een feit, Wilders staat bovenaan in de peilingen en internationaal was het ook een zeer bewogen jaar.  Met als zeer triest dieptepunt natuurlijk de aanslagen in Brussel en net nog in Berlijn. Laten we met elkaar hopen en bidden dat IS snel en efficiënt een halt toegeroepen wordt. En een jaar waarin we afscheid moesten nemen van de grootste Nederlander ooit, Johan Cruyff. Altijd gedacht dat dit soort iconen het eeuwige leven hadden, maar niets blijkt minder waar. Zelfs Johan gaat dood, net zoals Prince, David Bowie, Joop Braakhekke en eergisteren nog George Michael.  
 

The five continents (check)

Gelukkig leven we zelf nog volop. Wat heet! Genieten nog elke dag van een heel mooi 2016. Zowel zakelijk als privé een jaar met veel mooie resultaten. Ook een uniek jaar waarin we alle continenten bezocht hebben. Van Zuid Amerika tot Azië en Europa, en nieuw op de lijst, Australië en Afrika. Allemaal even mooi en bijzonder. Een jaar waarin we met een groep de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (op zeer succesvolle wijze) mochten bezoeken. Een jaar waarin we Mexico beter leerden kennen en een jaar waarin we de Big Five gespot hebben in de Afrikaanse bush. 

Sfeer op maat

Maar ook de Nederlandse events voor leuke en loyale opdrachtgevers mochten we mooi afronden. We zijn in 2016 inmiddels zo vaak in Rotterdam geweest dat ik voor m’n verjaardag een Feyenoord-shirt heb gekregen. Gaat me echt te ver om het aan te doen, maar wel leuk idee. En ook in Amsterdam, Den Dungen, Bussum, Vught, Groningen, Zwolle, Rozenburg en Breda mochten we weer mooie events verzorgen.

Klaar voor jouw aanvraag!

En alsof het allemaal niet op kan, ………. In 2017 zijn we te vinden in Vietnam, Korea,  Bussum, Slovenië, Rotterdam, Dubai, Sint-Michielsgestel, Ibiza, Arnhem en Valencia. En wie weet op nog veel meer mooie plaatsen. Ook voor jouw bestemming maken we graag een mooi en passend voorstel.


Roger Schreurs 
Loco Enzo

 

Events by Loco

Grote warmte bij -6

Aan de startbaan

4 keer scheepsrecht!  Alweer een mooi kerstdorp mogen bouwen aan de voet van de startbaan op Schiphol. Onder de rook van opstijgende vliegtuigen stonden ruim 100 kerstbomen op hun nieuwe eigenaar te wachten.  Maar niet alleen daarom togen 150 relaties maar de Globe Air Cargo tent. ’t Ging hen vooral om het netwerk, de relatie en de sfeer. En sfeer bouwen, ……. Dat kunnen wij bij Loco Enzo wel!

Omdat we iets met kerken hebben

Voor het vlees de kerk in

Omdat we nu eenmaal iets met kerken hebben.  Voor een mooie club mannen mocht Loco Enzo een even mooi event bouwen in de voormalige Sint Petrus Kerk in Vught. Bij Loco kan het nooit Loco genoeg dus ook maar even heel (reeds geslacht) varken naar binnen gereden. Deze werd vakkundig ontleed door een keurslager om vervolgens op de BBQ te verdwijnen. Top event, never a dull moment met deze club!

Pareltje van het zuiden

Wie Shoen....

Wie shoen ons Meestriech is………… Ze zijn een beetje chauvinistisch  daar in Limburg maar terecht!  Wat een wereldstad en wat een prachtige locaties herbergen ze tussen de heuvels. Loco Enzo mocht samen met collega-buro Mood Concepts twee van die Maastrichtse pareltjes vastleggen.  Onze gasten vergaapten zich aan de kamers van het Kruisherenhotel en de voetjes gingen massaal van de vloer in het minstens zo mooie Thiessen. Met recht een zalig Kerst(feest).

 

Puike Plaatjes
 

Op pad met Loco

Zuid-Afrika

Combineer het schitterende CapeTown met de ongerepte natuur van het Krugerpark. Eerst hip ‘braioen’  in een trendy beachclub aan zee. Later, uurtje vliegen slechts, op zoek naar de Big Five. Loco Enzo heeft uitstekende connecties ter plekke.
Bel ons.

New York

The City that never sleeps!! Een stad waar je elke 2 jaar naar toe kunt en verrast zult zijn over het nieuwe aanbod! Loco Enzo heeft er een prachtig 4 tot 6 daags programma. 

Rotterdam

Niet de bekendste stad van Nederland, wellicht wel de meest verrassende! Met Loco Enzo zijn we er inmiddels kind aan huis. We weten elke keer weer vriend en vijand te verbazen met ons spraakmakende programma ter plekke. Zeker ‘Meet the Experts’  is de moeite van een bezoek meer dan waard!

 

Inspiratie Magazine

Soms vragen moderne tijden wel eens om traditionele middelen. Tussen al het digitale geweld van Twitter, Facebook en alle www’s durft Loco Enzo een ‘ouderwetse’  brochure uit te brengen. 40 pagina’s vol woorden en beelden waarbij we beogen onze kwaliteit, de schoonheid van onze events, onze creativiteit en onze dynamiek uit te beelden. Naar wij hopen en denken met verrassend resultaat. Als u een exemplaar op uw deurmat wilt ontvangen dan kunt u ons even een fax in drievoud sturen met dit verzoek. Als we dan toch .....

€20.000,- bij elkaar gewandeld (en gedronken) 

Respect!!!
Respect !!!! 15 kanjers (sommigen typeerden hen als ‘mafkezen’) wandelden van Cadzand naar Den Bosch. Met deze wandeltocht van 4 dagen haalden zijn maar liefst 20.000 euro op voor Walk to Fight Cancer. Wij mochten , als chauffeur van de bezemwagen, slechts een heel erg klein schakeltje zijn in deze superactie. Toch trots dat wij al deze kanjers  onderweg wisten te verrassen met spiritualiteiten en we mee mochten dansen op de afterparty, die bijna net zo zwaar was als de wandeltocht.
 
Volg ons ook op Facebook!
Het allerbeste voor 2017  

Hope to see you in 2017

Laat de champagne goed knallen tijdens oud en nieuw. We sluiten een zeer mooi 2016 af en ook 2017 belooft erg veel goeds. Hoop dat het jaar jullie allemaal brengt wat je ervan hoopt. Zowel zakelijk maar zeker ook privé. Gezondheid, geluk, liefde, warmte en veel mooie dingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. En natuurlijk hopen wij heel veel van die mooie momenten, of ze nu zakelijk of prive zijn, met jou te mogen delen in het nieuwe jaar. Hoop je snel te zien in dat jaar!

Groeten en het allerbeste Roger Schreurs.

 

Always avoid the beaten track!

Roger Schreurs
Burgemeester Loeffplein 70e
5211 RX 's-Hertogenbosch
Tel: 073 – 6891099

© Loco Enzo 2015 - Evenementenbureau Den Bosch

Unsubscribe


This email was sent to <<E-mailadres *>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Loco Enzo · Burgemeester Loefplein 70e · s-Hertogenbosch, Nb 5211 RX · Netherlands