Copy
Nieuwsbrief november 2015
-Groene Top Trein
- Website
- Installatie Iriszorg
View this email in your browser

Nieuwsbrief, 13 november 2015

 
Groene Top Trein
 
Op vrijdag 27 november 2015, in de aanloop naar de VN klimaattop in Parijs, rijdt de Groene Top Trein door Nederland. De Groene Top Trein rijdt in opdracht van de Nederlandse  Klimaatcoalitie en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Deze trein zit vol met reizigers die duurzame, slimme inspirerende ideeën hebben om uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Van alle inzendingen zijn er 12 winnaars genomineerd voor de start up award.
Zeer trots mogen wij u mededelen dat  Surface Power Technologies Benelux B.V. tot 1 van de winnaars behoord! Wij zijn genomineerd in de categorie Energie, een mooie gelegenheid om HONE weer te presenteren aan Duurzaam Nederland. Wij mogen met 2 andere genomineerde partijen, in de categorie Energie, pitchen op het station van Den Bosch. 
Voor meer informatie over de groene top trein willen wij u doorverwijzen naar de website: http://degroenetoptrein.klimaatcoalitie.nl/

 
 
 
Website
 
Vanaf vandaag is de website van SPT Benelux B.V. www.surfacepower.eu online.
Een beknopte website voor de Nederlandse en Belgische markt, op deze website wordt een korte impressie gegeven van wie we zijn, hoe HONE werkt en de toepassingsmogelijkheden van HONE.
In de toekomst zal de site ook fungeren als een dealerplatform,  met dealer locator voor de consument. Ook biedt de site voor onze dealers de mogelijkheid om, via een speciale inlog, bestellingen te plaatsen en diverse formulieren te downloaden. 
Naast de nieuwe website wordt er ook gewerkt aan een Facebookpagina www.facebook.com/hone.energy, like de pagina en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Surface Power HONE Nederland en België.
Voor de uitgebreide informatie omtrent Surface Power verwijzen wij u naar de website www.surfacepower.com.
 
Iriszorg Lelystad

Deze week is de, tot nu toe, grootste Surface Power HONE installatie van Nederland geplaatst. Iriszorg Lelystad heeft  een installatie van maar liefst 40 HONE collectoren om de instelling te voorzien van warm tapwater en verwarming. Een zeer mooie installatie waarvan u de performance binnenkort live kunt volgen.
Copyright © 2015 Surface Power Technologies Benelux B.V, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@surfacepower.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list