Copy

De ouderraad wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Fantastisch Eindejaar!
Voorbije activiteiten
Info boswerkgroep

Nadat het stuk bosgrond op zaterdag 28 november plantklaar gemaakt werd, was  het eindelijk zover! Op donderdag 10 december werden met de hulp van alle leerlingen zo'n 480 loofboompjes geplant.
 

 
schoolquiz

We schrijven 12 december 2015,
20 uur … In de eetzaal van onze school maakten 15 quizgroepen met stuk voor stuk welluidende namen zich op voor een avondje onvervalst quizzen. Gespannen gluurden de verschillende tafels naar elkaar, intensief de concurrentie inschattend zo aan het begin van de avond. Er was jong én ouder publiek, er waren oud-leerlingen en ook het schoolpersoneel deed mee ... Wie zou met de prestigieuze wisselbeker gaan lopen op deze heuse schoolquiz?

 
Onze wijze en rechtvaardige jury zat paraat, de quizmasters hadden er duidelijk zin in en dus kon de avond gezwind ingezet worden! Vak voor vak werd doorlopen en na een korte pauze konden we voor het eindrapport gaan. Waren de vragen moeilijk? Voor de uiteindelijke winnaars wellicht niet, al moesten mijn ploeggenootjes en ikzelf toch regelmatig eens de wenkbrauwen fronsen. We werden getrakteerd op een mooie mix van vragen, die vak per vak op ons afgevuurd werden en ondertussen mochten we ook met ons groepswerk aan de slag!
Gelukkig waren de nodige hapjes en drankjes voorhanden terwijl we origamigewijs van ons vouwblaadje een échte kubus probeerden te maken. De verdiende eindwinnaars met de welklinkende naam ‘Potlood nv waren duidelijk een maatje te groot voor de rest van het deelnemersveld, maar met een warme glimlach durf ik te concluderen dat de quiz een uitdagende, ontspannende maar vooral ook geslaagde (letterlijk en figuurlijk) avond was waar iedereen zeker een of meer wistjedatjes heeft bijgeleerd! Proficiat aan de organisatoren, meer van dat volgend jaar!
Volgende activiteit

Woensdag 20 januari:  Infoavond om 19h rond ‘leren leren’ door Paul Maes.
Vanaf nu wordt dit tweejaarlijks op onze school georganiseerd voor leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. De ouderraad sponsort deze infoavond.

 
website ouderraad
Noteer alvast in uw agenda (meer info volgt)
 
 • Woensdag 20 januari 2016:
  Infoavond rond 'leren leren' door Paul Maes. (5e+6e lj)
   
 • Zaterdag 20 februari 2016:
  Winterwandeling.
   
 • Zaterdag 19 maart 2016:
  Spaghetti avond.
   
 • Woensdag 4 mei 2016:
  Moederdagactie (koekjesverkoop).
   
 • Zaterdag 21 mei 2016:
  Klusjesdag.
   
 • Zondag 12 juni:
  Ontbijtactie voor Vaderdag.
Copyright © 2015 vzw Ouderraad Sint-Hendrik Petegem, All rights reserved.


Klik hier om uit te schrijven    Klik hier om uw gegevens aan te passen

Email Marketing Powered by Mailchimp