Copy

Hi,

Voor de meeste mensen is de vakantie afgelopen en de dagelijkse routine weer begonnen. We zitten duidelijk in een overgangsperiode en iedereen moet wennen aan de temperatuurwisselingen en energie. Dit is de periode van het aarde element en overgang naar de herfst. Veel mensen geven aan moeite te hebben met het opstarten en dat ze hun vakantiegevoel alweer kwijt zijn en minder energie hebben. Hoe stroomt jouw energie op dit moment? 

Het is belangrijk dat je goed bij jezelf nagaat wat er niet naar je zin is. Zo sprak ik iemand die niet op gang kwam en overprikkeld was. Als hooggevoelige twijfelde ze of ze de baan nog wel leuk vond. Totdat ze een moment rust nam en weer het overzicht kreeg. Inmiddels heeft ze haar energieplan aangepast en zijn werkdagen anders ingedeeld en reist ze niet meer op een file gevoelige route wat haar meer energie geeft. Ik geloof erin dat je in de meeste gevallen iets kunt veranderen. Hoe? Door je bewust te zijn, rust en afstand te nemen en te voelen wat je wilt. In de workshops staat je goed voelen en daar mogelijk verandering in aanbrengen centraal.


Zelf heb ik in een fijne vakantie gehad. Ik ben in Frankrijk op een mooie plek geweest en heb genoten van het warme weer, de zonne-energie, gezelligheid en mooie energie in de natuur en bergen. Ook ben ik in Parijs geweest en een paar dagen in Nederland. We zijn met Landen goed gestart met een weekend op een nieuwe plek in Zeeland. Met het mooie weer, de nieuwe plek en fijne reacties van mensen was dat een mooie start. Verder heb ik veel zin in de komende periode waarin de Nationale Vitaliteitsweek in september eraan komt en er weer nieuwe workshops Landen in je Lijf aankomen. Ik hoop je snel weer te zien!

Hartelijke groet,
Danny 


"Life is a gift. All else is imagined confusion"

Byron Katie
Veel mensen zijn vaak na de eerste week van de vakantie, of zelfs al na een paar dagen, het vakantiegevoel weer kwijt. Hoe komt dat toch? Hieronder vind je een aantal redenen:
  • Doordat we in de vakantie rust en ontspanning hebben ervaren, moeten we wennen aan het 'normale' leven en lijken de prikkels na de vakantie juist harder binnen te komen.
  • Alles begint weer, scholen, privé, sport en je moet weer ritme vinden. Om maar niet te spreken van wennen aan vroege wekkers. :>)
  • Voor iedereen herkenbaar: een overvolle mailbox bij terugkomst op je werk.
  • In de vakantie laden we op en stijgt ons energieniveau. Doordat we meer energie ervaren, gaan we na de vakantie vaak meteen vol aan de slag en vergeten we tussendoor rust te pakken. Hierdoor stroomt de energie weg en vergeten we deze weer aan te vullen. 
Tips om het ontspannen gevoel terug te halen:
  • Rust voldoende. Dit kan zijn door een powernap te doen of goed voor je nachtrust te zorgen.
  • Neem een pauze tussen afspraken door of de nieuwste trend: doe meetings tijdens een wandeling.
  • Zorg voor stilte en verminder prikkels. Zet de radio in de auto uit en zet geen tv en media aan als je thuis bent.
  • Zorg goed voor jezelf, eet gezond en sport voldoende.
  • Blok tijd voor je mail en zet daarna de mail uit.
  • Luister naar je lichaam.
Energie in je Werk
16 oktober en 12 november
Klooster Nieuwkerk Goirle

Na een succesvolle eerste workshop Energie in je Werk, organiseren we deze weer op 16 oktober en 12 november. In de workshop krijg je praktische tips en handvatten om je huidige werkpatroon te doorbreken zodat je stressklachten kunt voorkomen of verhelpen.

Graag deel ik daarom deze mooie woorden van Hanneke:

Vorige week heb ik de workshop ‘Meer energie in je werk’ gevolgd bij Danny.

Het was een erg inspirerende dag, waarbij ik heb geleerd beter naar de signalen van mijn lijf te luisteren, als er op alle fronten veel van me wordt gevraagd. Door het inzien van eigen patronen en handige tips voor meer ontspanning, heb ik nieuwe handvatten om beter grenzen aan te geven en hiernaar te handelen. Theorie werd afgewisseld met praktische oefeningen, een fijne mix en goed voor de afwisseling. Danny heeft zijn kennis weer met veel overgave en enthousiasme overgebracht en er was ruimte voor ieder individu. Danny combineert zijn kennis en opleiding van/in de Oosterse geneesleer en de emotionele kant, met eigen (nuchtere) ervaringen uit zijn werkperiode in grote bedrijven. Dit is een perfecte combi om beter te leren voelen in een maatschappij waarin veel wordt gevraagd. Ik ga zeker gebruik maken van de inzichten die ik deze dag heb opgedaan, dank je wel Danny!

Wil jij ook meer energie in je werk? Klik dan hier.
Introductie workshop
Zaterdag:
5 oktober
2 november 
Vervolg workshop
Vrijdag t/m zondag:
27 t/m 29 sept
10 t/m 12 januari  
Weekend workshop
Vrijdag t/m zondag:
15 t/m 17 november

 
Verdiepingsweekend:
18 t/m 20 oktober
 
www.landeninjelijf.nl

Copyright © Landen in je lijf, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@landeninjelijf.nl

Wil je deze mails niet meer ontvangen? Via deze link kun je je afmelden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Landen in je Lijf · Ligusterhof 3 · Papendrecht, Zh 3351 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp