Copy

Hi,

De feestdagen komen er aan! Een tijd van gezelligheid, samen zijn en genieten. De maand december wordt gezien als de leukste tijd van het jaar. Maar is dit ook echt zo? Ondanks de leuke vooruitzichten levert het vaak ook extra stress en verplichtingen op. Opeens zit we midden in de hectiek en lijkt het of we geen grip hebben op onze agenda. Met als gevolg dat we geleefd worden en we vermoeid het nieuwe jaar ingaan. 

Kan dit anders? Jazeker! Het is belangrijk om in deze periode rust te nemen en op te laden voor het nieuwe jaar. Voor je het weet zit je weer tot je oren in het werk. Bovendien zijn veel mensen al weken bezig met de kerst. Veel mensen zijn al weken moe en hebben behoefte aan rust en tijd voor zichzelf en met anderen. Neem je die ook echt of ga je weer door? Een of twee dagen is vaak niet genoeg om weer fris te starten. Wil je al weken tijd voor jezelf en met een goed boek op de bank, tijd met anderen of echt bijslapen? Het gaat over je gevoel belonen en dingen waar je al eerder aan hebt gedacht. Deze plannen in plaats van doorgaan, zullen je een enorme energie boost geven. Ik geloof erin dat als je dat kunt voelen, je kunt bepalen wat je nodig hebt. In deze nieuwsbrief geef ik je tips om ontspannen de feestdagen in te gaan.

Zelf heb ik volle en leuke weken gehad. Zo heb ik veel training gegeven over Vitaliteit en Energie in je werk aan Young Executives, groepen managers en directeuren in België waarin anders omgaan met werkdruk en privé-werkbalans centraal staat. Ook ben ik geinterviewd in een mooi gesprek over betekenis geven aan je leven en hebben we een mooi weekend Landen in je Lijf gehad in november in Goirle. Wat een stappen heeft iedereen daar gezet! Ikzelf werk nog een week en ben dan tussen kerst en oud en nieuw vrij en ik heb zin in rust, thuis zijn en leuke dingen doen. Wat heb jij nodig de komende weken?

Hartelijke groet,
Danny 
"Your calm mind is the ultimate weapon
against your challenges.
So relax!"

Bryant McGill
 
5 tips om ontspannen de feestdagen in te gaan:
  1. Hoe onmogelijk het ook lijkt de komende weken, blok minstens 1 keer een verwenmoment voor jezelf. Hoe? Vraag jezelf bij elke afspraak hardop af of deze belangrijker is dan jij. Zo niet? Schrappen! Zo ja, schrijf bij de afspraak waarom het belangrijker is dan jij. Grote kans dat je de afspraak dan op een later moment alsnog wilt schrappen.
  2. Bedenk wat de meeste stress oplevert en wat een oplossing zou zijn om het te verminderen. Is het bijvoorbeeld cadeaus inkopen? Bestel ze online. Is het voor veel mensen koken? Zoek makkelijke recepten uit, of vraag iedereen zelf een hapje te maken en mee te nemen. Probeer het jezelf makkelijker te maken in plaats van moeilijker. 
  3. Wees niet te streng voor jezelf. Het hoeft niet perfect. Dan maar geen kerstboom volgens de laatste mode, een 8-gangen diner, of een nieuwe jurk terwijl je die van vorig jaar nog past (en maar 1 keer aan hebt gehad). Als jij lief bent voor jezelf, wordt het niet alleen veel gezelliger maar zul je er ook nog eens stralend uit zien.
  4. Vraag hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Verdeel de taken onder je familie of vrienden. Regel jij de brunch of het diner? Vraag of iemand anders de drank regelt. Is je huis ontploft na een avond (en ochtend) feestvieren? Vraag of iedereen voordat ze weggaan even willen helpen met opruimen. 
  5. Relativeer. In januari is het allemaal weer voorbij. Dus blijf ademen en vergeet niet te genieten!
*Landen in je Lijf cadeau*

Om het nieuwe jaar bruisend van energie te kunnen beginnen wil ik je €10,- korting aanbieden op een dag of €30- op een weekendworkshop Landen in je Lijf in januari t/m april. Deze korting kan ingewisseld worden van 17/12 t/m 31/12 met kortingscode: cadeauweekend2019 voor een weekendworkshop en cadeauworkshop2019 voor een dagworkshop. 
Ja, ik wil bruisen van energie
Introductie workshop
Zaterdag:
8 februari
7 maart
 
Vervolg workshop
Vrijdag t/m zondag:
10 t/m 12 januari 

 
Weekend workshop
Vrijdag t/m zondag:
3 t/m 5 april

 
Veranderingsweekend:
15 t/m 17 mei

 
www.landeninjelijf.nl

Copyright © Landen in je lijf, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@landeninjelijf.nl

Wil je deze mails niet meer ontvangen? Via deze link kun je je afmelden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Landen in je Lijf · Ligusterhof 3 · Papendrecht, Zh 3351 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp