Copy

Hi <<First Name>>, 

Alles om ons heen is aan het veranderen. De winters lijken minder koud en de lente lijkt steeds eerder te komen. Ook wij veranderen. We leven in een dynamische tijd en krijgen mede door social media meer prikkels binnen dan ooit. We ontmoeten in Landen in je Lijf veel mensen die worstelen met hun energiebalans of die overprikkeld en/of hooggevoelig zijn. Daarbij is werkdruk een thema en veel mensen delen dat ze de combinatie van werk en gezin of een druk sociaal leven lastig vinden en daardoor van alles van zichzelf moeten. Dit geeft druk waardoor we ons gevoel niet volgen en we niet in onze kracht staan. We kunnen de vele prikkels niet altijd aan. Met als gevolg steeds meer burn-outs en mensen die overprikkeld zijn.

Om met alle prikkels om te kunnen gaan, zullen we zelf iets moeten veranderen. Ik geloof erin dat door steeds bezig te blijven met bewustwording en je proces, je dingen echt kunt veranderen. Veel mensen doen daarom meerdere weekenden. En met resultaat! Om dit te realiseren, hebben we een mooie nieuwe workshop die volledig in het teken van verandering staat. In deze nieuwsbrief vertel ik je er meer over.

Zelf heb ik mooie weken gehad. In februari hebben we een fijne workshop gehad in Goirle en zakelijk heb ik de training Vitaliteit en Energie of Persoonlijke Energie vrijwel elke week gegeven. Ook hebben we een assistenten dag gehad met het Landen team en hebben we vijf jaar Landen in je Lijf gevierd. Het was een hele bijzondere en fijne dag! We hebben zo'n geweldig team! Ikzelf heb weer nieuwe inzichten gekregen. Welke verandering ga jij de komende weken realiseren?


Hartelijke groet,
Danny "If we don't change, we don't grow.
If we don't grow, we aren't really living."

Gail Sheehy
 
NIEUW: Veranderingsweekend Landen in je Lijf
Château Frandeux, Belgische Ardennen
15 t/m 17 mei

We hebben een nieuw weekend Landen in je Lijf waarin het thema verandering centraal staat. Deze workshop is een verdieping op het vervolgweekend. Welke verandering wil jij in je leven? Wat belemmert jou om de verandering in gang te zetten? Wat zorgt ervoor dat je dingen vanuit je kern kan doen? Vaak zitten de belemmeringen in thema’s als de neiging dingen alleen te moeten doen, altijd maar overeind moeten blijven, alles maar moeten doen, je eenzaam voelen en geen hulp durven of kunnen vragen. Deze lagen belemmeren om onze behoeftes echt te voelen en het universum je te laten helpen. In dit weekend ontdek je wat jou belemmert om de verandering in gang te zetten en wat ervoor nodig is. We gaan nieuwe oefeningen doen om dingen achter je te laten en jouw stap duidelijk te krijgen.

Aan de hand van nieuwe mooie oefeningen kom je tot de kern van jouw probleem of vraagstuk. Je doorbreekt patronen die je niet meer dienen en zet een stap om jezelf te zijn.

Wat gaan we doen?
 • Verdiepen in je proces naar echte verandering
 • Een unieke oefening rondom subconditioneringen
 • Een oefening rondom de emotionele dimensie
 • Een oefening rondom het voelen van jouw kernwaarden om in jouw kracht te staan
 • Nieuwe bodywork oefeningen, meditatie en oefeningen in de natuur die je thuis kunt toepassen
 • Een oefening om letterlijk de stap zetten en de blokkade kwijt raken
 • Oefeningen om tot de kern en rode draad van jouw vraagstuk te komen
Aan het einde van het weekend zal je:
 • een weekend van rust en ontspanning en tijd voor jezelf hebben gehad
 • je lichaam meer voelen en je energiek voelen
 • meer in balans zijn en minder stress ervaren
 • letterlijk een stap hebben gezet in je proces
 • bewust zijn van oude subconditioneringen
 • een stevige bodem van nieuw vertrouwen ervaren om de stappen te zetten die je wilt zetten
 • de echte verandering hebben gevoeld
 • nieuwe bodywork oefeningen en meditatie hebben geleerd
 • oefeningen in de natuur hebben gedaan om in je kracht te staan
 • CHI oefeningen hebben gedaan in de natuur die je thuis kunt toepassen
 • de echte verandering hebben gevoeld
Wil jij inzichten krijgen om tot de echte kern te komen rondom de thema's die je wilt veranderen? Bestel dan nu je tickets!
Ja, ik wil me goed voelen!

LANDEN IN JE LIJF 5 JAAR!

 
Ik ben ongelofelijk trots op dit jubileum en blij dat ik de stap heb gezet om mijn hart te volgen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie en intense momenten met iedereen tijdens de workshops en het vertrouwen van iedereen om zich open te durven stellen. Het heeft mij enorm veel energie en nieuwe inzichten gegeven. Ik kijk dan ook uit naar de komende 5 jaar samen met jullie en ben benieuwd naar de verdere stappen die iedereen gaat zetten in zijn of haar proces.

Om dit te vieren, geven we een korting cadeau van 30 euro op een weekend en 10 euro op een dag. Gebruik de kortingscode lustrumdag of lustrumweekend op de website. (Geldig t/m 29 februari.)
Facebook
Instagram
Website
Introductie workshop
Zaterdag:
7 maart (uitverkocht)
3 mei
 
Vervolg workshop
Zaterdag
18 april

Vrijdag t/m zondag:
4 t/m 6 september 
Weekend workshop
Vrijdag t/m zondag:
3 t/m 5 april 

Verdiepingsweekend

16 t/m 18 oktober

 
Veranderingsweekend
15 t/m 17 mei
www.landeninjelijf.nl

Copyright © Landen in je lijf, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@landeninjelijf.nl

Wil je deze mails niet meer ontvangen? Via deze link kun je je afmelden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Landen in je Lijf · Ligusterhof 3 · Papendrecht, Zh 3351 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp