Copy

Hi,

We zitten midden in de zomer. Bij de zomer past het vuurelement. Het vuurelement staat voor genieten en enthousiasme. De energie 'moet' er in deze periode uit. De organen die hier bijhoren zijn het hart en de dunne darm. Als de energie hier niet goed stroomt, kun je fysieke klachten krijgen als hartkloppingen, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar ook niet fysieke klachten als weinig zelfvertrouwen, moe zijn en onzekere gevoelens. De natuur maakt zich in deze periode klaar voor de nazomer en zorgt dat er genoeg energie is voor de winter. Het is daarom belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen en energiereserves bouwen.

Veel mensen zijn toe aan rust en ontspanning. Ze vertellen me dat ze volledig overprikkeld zijn, echt bij moeten komen en dat ze ondanks dat hun werk leuk is, blij zijn dat ze vakantie hebben. Maar juist in deze periode hebben veel mensen last van vakantiestress en komen ze niet goed tot rust. Hiervoor zorgen is van groot belang. Niet alleen in de aanloop naar de vakantie toe, maar ook tijdens de vakantie omdat dan alle opgebouwde spanning er in één keer uitkomt. In deze nieuwsbrief geef ik tips om meer te kunnen genieten van je vakantie.

Zelf ga ik vanaf komende week op vakantie. Ik kijk daar enorm naar uit. Ik heb zin in even niets doen, leuke dingen doen met de kinderen en bijkomen na een super leuk half jaar. Omdat ik er in geloof dat iedereen zich goed kan voelen, geef ik twee gratis tickets voor een workshop weg. Hoe je daar kans op kunt maken staat verderop in de nieuwsbrief. Ik wens je een super fijne vakantie, stuur gerust een ontspannen vakantiefoto door en vanaf augustus zie ik jullie graag weer terug!

Hartelijke groet,
Danny 


"In the midst of movement and chaos, keep stillness inside of you."

Deepak Chopra
Vakantie energie tips:
  • Neem een extra vrije dag op een zonnige dag vóór of na je vakantie. Ga naar het strand of pak een terrasje. Doe iets wat aanvoelt als vakantie. Zo kom je alvast in de vakantiestemming of kan je als je al op vakantie bent geweest, de energie vasthouden. Heb je geen vrije dagen meer? De avonden zijn lang en soms nog heel warm, dus ook dan kan je iets doen om alvast in de vakantiestemming te komen of na te genieten.
  • Probeer de eerste dagen van je vakantie je tempo aan te passen en niet teveel activiteiten te plannen. We hebben vaak de neiging om meteen in het tempo door te gaan dat we gewend zijn, maar het is juist belangrijk even gas terug te nemen, te ontspannen en te landen. 
  • In veel workshops hebben we het over verwachtingen. Maak met je reisgenoot/ reisgenoten (ook als het je gezin is) afspraken over je vakantie. Wat wil jij deze vakantie en probeer dat samen te bespreken. Bekijk samen de locatie en de omgeving en overleg welke bezienswaardigheden jullie willen zien en wat jullie willen doen. Bespreek ook wat jullie samen willen ondernemen en wat eventueel apart? Zo krijg je inzichten in de verwachtingen van de vakantie van je reisgenoot/reisgenoten en voorkom je frustraties en irritaties. 
  • En last but not least: leef in het nu. Vaak hebben we aan het einde van de vakantie het gevoel dat het voorbij is gevlogen of zelfs dat het allemaal niet echt was. Herken je dat? Door je bewust te zijn van het nu kun je meer genieten van de mooie momenten en deze ook beter vast houden. 
*Unieke kans: wie gun jij een dag Landen in je Lijf?*

Onze missie is: het delen met de wereld dat je je goed kunt voelen. Dit door je bewust te worden van je gedrag en valkuilen. Daarom geven we twee gratis tickets weg voor de introductieworkshop op 7 september in Rotterdam. Wil jij (nog) een dag Landen in je Lijf en ken jij iemand die je een dag Landen in Lijf gunt? Een vriend, vriendin, familielid, of een goede bekende? Mail dan naar Landen in je Lijf en geef aan waarom je het deze persoon gunt. Half augustus maken we de winnaar bekend en wie weet zien we jullie samen in Rotterdam.
Weekend Landen in je Lijf in Zeeland
23 t/m 25 augustus
Kuuroord De Schouw

In augustus hebben we een weekend Landen in je Lijf op een bijzondere plek in Zeeland. Op een prachtig Landgoed omgeven door natuur en water, vind je o.a. sauna's, warm- en koudwaterbaden, een tobbe en voetenbad. Er is een schitterende grote tuin met een buitenzwembad en een grasweide die uitnodigt om lekker veel buiten te doen en te zijn.

Ben je toe aan een mini-vakantie waarin je volledig kunt ontspannen en aan je jezelf kunt werken? Klik hier.​​

Vitaliteit en Energie: energie in je werk
12 september
Klooster Nieuwkerk, Goirle

Na een succesvolle eerste workshop Energie in je Werk, organiseren we op 12 september weer deze workshop. Graag deel ik daarom deze mooie woorden van Erica:

"Het was een hele fijne, praktische en energie gevende workshop. Het gaf veel inzicht en ook tools om in mijn werk beter de balans te kunnen bewaren. Het was een kleine groep van 8 personen, waardoor het heel goed voelde om dingen te delen, ook al kenden we elkaar niet allemaal. Danny heeft de dag prima verzorgd en goed afgestemd op de groep. Ik ben aan het einde van de workshop vertrokken met een actielijst waarmee ik weer vooruit kan om dingen anders te gaan doen. Super fijn! Het is een fijne workshop, aan te raden voor mensen uit verschillende vakgebieden. Wat je doet maakt eigenlijk niet uit, maar wel hoe je je werk doet"

Wil jij ook energie in je werk? Kijk hier voor meer informatie.

Facebook
Instagram
Website
Introductie workshop
Vervolg workshop
Vrijdag t/m zondag:
27 t/m 29 sept
10 t/m 12 januari  
Weekend workshop
Verdiepingsweekend:
18 t/m 20 oktober
www.landeninjelijf.nl

Copyright © Landen in je lijf, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@landeninjelijf.nl

Wil je deze mails niet meer ontvangen? Via deze link kun je je afmelden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Landen in je Lijf · Ligusterhof 3 · Papendrecht, Zh 3351 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp