Copy

Bydelsmødrenes Nyhedsbrev

August 2018

Tilbage til hverdagen

Efter en velfortjent sommerpause er det nu blevet tid til at komme i gang med det, Bydelsmødre er bedst til; at sætte mennesket i centrum, og hjælpe hinanden med at opbygge tillid og selvtillid via brobygning, samtaler og hjælp til selvhjælp.

I nyhedsbrevet kan du læse om vores dokumentationsværktøj, som så småt er ved at sprede sig blandt Bydelsmødre i Danmark. Vi glæder os til for alvor at præsentere Bydelsmødre-indsatsen i tal. Men allerede nu kan vi se, at Bydelsmødre i høj grad hjælper kvinder med at komme i arbejde. I nyhedsbrevet løfter vi også lidt af sløret for dette års landsmøde den 28. oktober. 
God læselyst.

Mai-Britt Haugaard Jeppesen
Chef for Bydelsmødre

Digitalt værktøj viser flotte resultater

Bydelsmor-konsulenterne er i fuld gang med at besøge Bydelsmødre-grupper i hele landet for at hjælpe dem med at downloade og lære Bydelsmødres nye digitale værktøj at kende. Værktøjet hjælper os med at samle svar på, hvordan Bydelsmødre-indsatsen virker. 

Se hvordan I kan lære at bruge det digitale værktøj, og se de første svar HER

Overbygning til grunduddannelsen - fase 3

I fase 3 af overbygningen til Bydelsmor uddannelsen retter vi opmærksomheden mod, hvordan vi skaber et godt samarbejde i gruppen. Vi skal øve de metoder, I har lært under grunduddannelsen i praksis og reflektere over dem i trygge rammer.

Læs mere om de tre nye moduler HER

”Det er dit ansvar!” - Landsmøde 2018

Sommeren er ved at være forbi, og nu nærmer efterårets højdepunkt sig endelig. Landsmødet 2018 afholdes igen i år i Nyborg. Vi får bl.a. besøg af Natasha Al Hariri, og vi glæder os til at diskutere årets tema "ansvar" med jer - og vi skal selvfølgelig også danse. 
 
Husk at tilmelde jer - se hvordan HER

Kandidater til styregruppen

Bydelsmødre har en styregruppe, som består af 7 ordinære medlemmer og 2 suppleanter. Medlemmerne i styregruppen vælges på Bydelsmødrenes landsmøde, og lige nu søger vi kandidater til styregruppen.
 
Søg inden 15. oktober - se hvordan du gør HER

"Vi står med en løsning i den ene hånd"

- "Og en hat i den anden". Med det slogan sætter Fonden For Socialt Ansvar fokus på, hvordan vores indsatser bidrager til at løse nogle af samfundets sociale udfordringer, og hvordan fx. fællesskab og fælles drift er nogle af svarene på de udfordringer, samfundet står overfor. 

Se mere om kampagnen HER

Velkommen til ny projektleder i Bydelsmødre

I forbindelse med vores nye indsats om at få kvinder i job, har vi ansat Razan Haugaard som projektleder. Vi er glade for at byde velkommen til Razan, der er af kurdisk afstamning og har boet i Danmark i 29 år. 

Læs mere om Razan HER

Glæd jer til næste Nyhedsbrev, hvor...

I kan læse meget mere om landsmødet 2018.
 
Hold øje med Bydelsmødrenes facebookside, hvor vi løbende holder jer opdaterede.
Share
Forward
Facebook
Facebook
Website
Website
Bydelsmødre er en del af Fonden for Socialt Ansvar

 
Copyright © 2018 Bydelsmødrenes Landsorganisation
All rights reserved.


Email: info@bydelsmor.dk
Our mailing address is:
Bydelsmødrenes Landsorganisation
Pasteursvej 2
København V 1799
Denmark

Add us to your address book


Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har vist interesse for Bydelsmødrene. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet i fremtiden, så frameld dig på linket nedenfor.

update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp