Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

De Standaard Solidariteitsprijs

Stem op Rondpunt!


Help jij mee aandacht te vragen voor het veel te hoge aantal vluchtmisdrijven in Vlaanderen? Stem dan op Rondpunt voor De Standaard Solidariteitsprijs! Met onze advertentie brengen we de simpele boodschap: “Vluchten, dat doe ik niet. Dat zou jij toch ook niet doen?”

Stemmen kan tot 30 augustus en doe je via de dS Nieuws app: standaard.be/dsnieuwsapp. Download de app, scroll naar de ‘Solidariteitsprijs-banner’, en stem op Rondpunt.

Alvast bedankt voor je stem!


 

Gespreksavond GOHA

Donderdag 7 november in Antwerpen

 

Het Gebruikersoverleg Handicap, Chronische ziekten en Arbeid (GOHA) houdt op donderdag 7 november 2019 haar jaarlijkse gespreksavond in Antwerpen. Deze keer met het thema Werk aangepast aan chronisch zieken of mensen met een arbeidshandicap: wat kunnen werkgevers daarvoor doen en waarop hebben werknemers recht? Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

 

FunDay Oostende

Zaterdag 24 augustus in Oostende


In samenwerking met VIGO, stad Oostende, BZIO en Sport Vlaanderen organiseert Parantee op 24 augustus 2019 de FUNday in Oostende.

Tijdens deze sportieve dag kan je op een zeer laagdrempelige en leuke manier proeven van verschillende G-sporten voor personen met een fysieke beperking. Er zal een sportprogramma zijn voor rolstoelgebruikers, elektrische rolstoelgebruikers en stappers.

Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je op de website van Parantee.


 

Trefdag NAH

Dinsdag 15 oktober in Leuven 


Het samenwerkingsverband niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Vlaams-Brabant en Brussel organiseert tijdens de week van NAH voor de eerste keer een Trefdag NAH op dinsdag 15 oktober 2019 in Leuven.

De Trefdag NAH is bedoeld om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen van mensen met een NAH, hun omgeving, hun professioneel netwerk en andere geïnteresseerden. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je hier.


 

Internationale Herdenkingsdag 2019

Save the date: zondag 17 november


Traditioneel is de derde zondag van november wereldwijd de Internationale Herdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Rondpunt, OVK, Over-Hoop en stad Gent willen dit jaar op zondag 17 november samen met jou stilstaan bij alle verkeersslachtoffers van 2018. Meer informatie volgt.

enquête
Hoe ervaar jij het contact met de verzekeraar?

Na een ongeval kom je onvermijdelijk in contact met een verzekeraar om de schade terugbetaald te krijgen. Liefst wil je dan een vlotte communicatie en regeling om zo snel als mogelijk alles af te handelen. In de praktijk loopt dit soms anders. Daarom werd er enkele jaren terug een gedragscode voor verzekeringsmaatschappijen na zware ongevallen opgesteld.

Ken jij deze gedragscode? Heb jij al eens klacht ingediend over het gedrag van de verzekeraar? Of hoe kan deze gedragscode beter aan de man gebracht worden?

Laat het ons weten via deze korte enquête.

 

Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel