Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

De Standaard Solidariteitsprijs

Stem op Rondpunt!


Help jij mee aandacht te vragen voor het veel te hoge aantal vluchtmisdrijven in Vlaanderen? Stem dan op Rondpunt voor De Standaard Solidariteitsprijs! Met onze advertentie brengen we de simpele boodschap: “Vluchten, dat doe ik niet. Dat zou jij toch ook niet doen?”

Stemmen kan tot 30 augustus en doe je via de dS Nieuws app: standaard.be/dsnieuwsapp. Download de app, scroll naar de ‘Solidariteitsprijs-banner’, en stem op Rondpunt.

Alvast bedankt voor je stem!


 

Internationale Herdenkingsdag 2019

Save the date: zondag 17 november


Traditioneel is de derde zondag van november wereldwijd de Internationale Herdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Rondpunt, OVK, Over-Hoop en stad Gent willen dit jaar op zondag 17 november samen met jou stilstaan bij alle verkeersslachtoffers van 2018. Meer informatie volgt.

 

Nieuw seizoen 'Mij overkomt het niet'

"Wat als je van de ene dag op de andere als dader door het leven moet?"


In het nieuwe seizoen van 'Mij overkomt het niet' stelt Fatma Taspinar die vraag opnieuw aan zes mensen die het is overkomen. Fatma spreekt ook met familie, nabestaanden, rechters, procureurs en hulpverleners over schuld en schuldgevoel, en hoe je verder leeft na zo’n ingrijpende gebeurtenis. 'Mij overkomt het niet' is dit najaar te zien op één.
Buddy gezocht regio Londerzeel

Rondpunt zoekt een buddy voor Kevin!

Word jij buddy van Kevin (30) uit Londerzeel? Hij is gepassioneerd door mooie auto’s en heeft een ruime culturele interesse. De wereldoorlogen vindt hij een interessant thema en het lijkt hem leuk om eens een museum te bezoeken.

Lees de volledige vacature!
Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel