Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Internationale Herdenkingsdag

 

Traditioneel is de derde zondag van november wereldwijd de Internationale Herdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Rondpunt, OVK en Over-Hoop willen dit jaar op 18 november 2018 samen met jou stilstaan bij alle verkeersslachtoffers van 2017. Letterlijk. Want om 11u stipt stoppen we in aanwezigheid van staatssecretaris Debaets, burgemeester Clerfayt, nabestaanden, slachtoffers en naasten gedurende 218 seconden alle verkeer op de Haachtsesteenweg ter hoogte van de Sint-Servaaskerk in Schaarbeek. Kom je mee stilstaan?


Het inspirerende verhaal van Ans en Ruben


Je leven terug oppakken na een verkeersongeval? Dat is niet altijd makkelijk maar verkeersslachtoffers Ans en Ruben willen met een inspirerende video tonen dat het kan. Bekijk hier welke weg zij hebben afgelegd om te staan waar ze nu staan in het leven.

Music For Life

Hoe steun jij Rondpunt?

Joeri werd in 2015 gegrepen door een vrachtwagen. Om hem en andere verkeersslachtoffers te steunen, zamelt Limburgse Truckers VZW geld in voor Rondpunt met een warme actie. Heb jij af en toe al eens gedacht dat je Rondpunt wil steunen, maar weet je niet goed hoe?

Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel zijn er tal van mogelijkheden. Je leest ze hier! Je kan ons ook steunen buiten de Warmste Week. Zo zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers in onze projecten FIVE2NINE en Getuigen onderweg! Bekijk hier de vacatures.
Facebook Twitter
© 2018 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel