Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Gratis bijstand


Maakte je gebruik van diensten en voorzieningen maar heb je nu een persoonsvolgend budget? En wil je nagaan of je je ondersteuning op een andere manier kan organiseren?

Dan kan je tot eind 2019 gratis bijstand verkrijgen van een of meer bijstandsorganisaties. Deze ondersteunen je bij de onderhandeling met zorgaanbieders zonder dat je daarvoor middelen uit je eigen persoonsvolgend budget moet gebruiken. Lees
hier of je voldoet aan de voorwaarden! 

Neem zeker ook eens een kijkje op
deze pagina van het VAPH als je vermoedt dat een smartphone je zelfstandigheid aanzienlijk kan verhogen. In dat geval kan het zijn dat het VAPH de aankoop ervan vergoedt. 
 
 

VACATURE

Community Builder

 
Wil jij samen met ons het verschil maken voor alle betrokkenen bij een verkeersongeval en hun families? Ben jij de enthousiaste en creatieve persoon die ons netwerk kan versterken? Bekijk dan snel de vacature en wie weet sta jij mee op onze volgende teamfoto als Community Builder!


Journalistenaward


Naar goede gewoonte zetten we opnieuw een journalist(e) in de bloemetjes die het voorbije jaar een betrokkene bij een verkeersongeval het meest respectvol interviewde. Deze keer trokken we met onze camera en een bos bloemen naar de VRT-redactie op zoek naar Fatma Taspinar! Blijkbaar houdt ze niet zo van verrassingen maar deze vond ze toch wel speciaal! Ontdek in dit filmpje waarom Fatma de Journalistenaward verdient en hoe ze reageerde!
 

 


​Ontevreden over verzekering?
 

Wist je dat als je ontevreden bent over een verzekering, je 3 aanspreekpunten hebt om te zoeken naar een oplossing?
 
  1. Uiteraard stap je in eerste instantie met je vragen naar je verzekeringsmakelaar of –agent. Hij zal in veel gevallen de zaken kunnen verhelderen.
  2. Indien dit gesprek niet verliep zoals je wou, kan je klacht indienen bij de betrokken verzekeringsonderneming. Elke verzekeringsonderneming beschikt namelijk over een specifieke klachtendienst die zich bovendien moet houden aan een gedragscode met bijvoorbeeld verplichte registratie.
  3. Vind je samen toch geen oplossing voor je klacht? Dan kan je je gratis wenden tot de Ombudsman van de verzekeringen voor behandeling van je verzekeringsgeschil.

Inter en UiV lanceren toegankelijke agenda

Heb je een handicap en wil je weten welk evenement welke faciliteiten aanbiedt? Neem dan eens een kijkje op de gloednieuwe agenda van Inter en Uit in Vlaanderen vol toegankelijke evenementen. Door de handige zoekfunctie zorgen ze ervoor dat je meteen de activiteit vindt die bij je past! 
 
Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel