Copy
Beste <<Voornaam>>

Ons kantoor sluit van 25 december 2018 tot en met 1 januari 2019. Daarna vliegen we er met veel enthousiasme terug in! Heb je nog een dringende vraag voor ons? Dan contacteer je ons best nog voor 24 december 2018 (14u) via info@rondpunt.be of 03/205.74.80.

In 2019 willen we graag het beleid adviseren over de impact van Persoonsvolgende Financiering (PVF) en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Heb je nood aan ondersteuning vanuit het VAPH door blijvende letsels en/of beperkingen na je verkeersongeval? Sta je op het punt een Persoonsvolgend Budget (PVB) aan te vragen? Of heb je via een Dienst Ondersteuningsplan of Dienst Maatschappelijk Werk van je ziekenfonds reeds een aanvraag gedaan? Misschien maak je momenteel gebruik van een Basisondersteuningsbudget (BOB) of gebruik je een PVB om ondersteuning in te kopen? Wij zijn benieuwd naar je ervaringen hiermee!
Lees meer!

🔥 We willen via deze weg ook iedereen bedanken die ons steunde tijdens de Warmste Week van Studio Brussel! Bekijk het hartverwarmde filmpje van een van de vele mooie acties! 🔥


Warme eindejaarsgroeten vanwege het hele Rondpunt-team!
Copyright © 2018 Rondpunt vzw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.