Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Tweede sportproefbeurs een groot succes!

30 jongeren probeerden voetbal, judo, karate en boccia

 
In ons project Gelijk Spel bieden we op wekelijkse basis sporten op maat aan in Revalidatiecentrum Pulderbos. Kinderen en jongeren met een blijvend letsel kunnen nu sinds een jaar tijdens de revalidatie al kennismaken met verschillende sporten. Dit vierden we vorige maand met een tweede grote sportproefbeurs. Verkeersslachtoffer en athlete Annelies Nauwelaers was ook aanwezig met een heuse motivatiespeech. In dit artikel lees je haar verhaal.

We zoeken een nieuwe collega!

Ben je een dynamisch persoon en wil je mee met ons het verschil maken voor alle betrokkenen bij een verkeersongeval en hun families? Heb je een uitgesproken interesse voor en kennis van de domeinen (medische en psychosociale) zorg, kinderen en onderwijs? Solliciteer dan vandaag nog om onze nieuwe Stafmedewerker Zorg te worden! Bekijk hier de vacature. 

Gent

2de mediatraining

In mei organiseerden we opnieuw een mediatraining voor verkeersslachtoffers, naasten en nabestaanden zodat ze zich kunnen voorbereiden op eventuele contacten met de pers.
 
Door de deelnemers kennis bij te brengen over het reilen en zeilen van de journalistiek, willen we eventuele twijfels om hun verhaal naar buiten te brengen helpen wegnemen en het risico op negatieve ervaringen daarbij verkleinen. Lees hier hoe het programma eruit zag!
Facebook Twitter
© 2018 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel