Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Stop jij na een verkeersongeval?

Vorig jaar deden 4.218 bestuurders dat niet en lieten ze het slachtoffer gewond achter. Zeventien slachtoffers overleefden de aanrijding met vluchtmisdrijf niet. Vanuit de verontwaardiging over het hoge aantal vluchtmisdrijven willen we opnieuw sensibiliseren vertrekkende vanuit het perspectief van direct betrokkenen. Met onderstaand advertentiebeeld dingen we opnieuw mee naar de Standaard Solidariteitsprijs. Door jouw stem op onze advertentie kunnen we gratis advertentieruimte in De Standaard krijgen.
 
Help jij ons winnen? Je stem uitbrengen kan hier. Daarnaast zijn we nog steeds geïnteresseerd in jouw mening over vluchtmisdrijf. Beantwoord vijf korte ja/neen-vragen in onze nieuwe online poll op www.ikstopnaeenverkeersongeval.be!

Gelijk Spel

Een jaar later 

Deze zomer werd in Revalidatiecentrum Pulderbos een duurzame sportwerking opgestart vanuit de overtuiging dat sport ingezet kan worden als middel voor re-integratie. Naar aanleiding hiervan en het eenjarig bestaan van het project Gelijk Spel gingen we in gesprek met de sleutelfiguren binnen het project. Lees in het interview met onder andere Beni Kerkhofs, Directeur Zorg bij Pulderbos, welke impact Gelijk Spel reeds heeft gehad op het revalidatiecentrum.
 

Vrijwilligersoproepen

FIVE2NINE en Getuigen onderweg

In onze projecten FIVE2NINE en Getuigen onderweg zijn we steeds op zoek naar buddy’s. Zo is onder andere Chadi (18) nog steeds op zoek naar iemand om samen leuke dingen te doen. Net als 300.000 andere mensen in België heeft hij een niet-aangeboren hersenletsel. Woon je in de regio Edegem en hou je van plezier maken? Dan ben jij misschien de ideale buddy! Bekijk deze en andere vrijwilligersvacatures hier!
 

Augustijnenloop

Op 16 september 2018 kan je in Gent de Augustijnenloop lopen ten voordele van Rondpunt. Zowel de competitieve als de recreatieve lopers zijn welkom. Voor elk rondje rond de Blaarmeersen krijg je een flesje bier. Wij zullen er ook zijn! Inschrijven doe je hier.
 

Nieuw product
Contactkaarten

We ontwikkelden een set van 19 handige contactkaarten zodat je snel de juiste dienst kan contacteren na een verkeersongeval. Door het gebruik van eenvoudige symbolen is het meteen duidelijk waar je terecht kan voor psychosociale opvang, juridische en verzekeringstechnische hulp, lotgenotencontact, medische zorgen en gratis dienstverlening. 
 
Je kan de contactkaarten hier bestellen en gratis naar je laten toesturen op elk adres in Vlaanderen.
Facebook Twitter
© 2018 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel