Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Even Zeer zoekt buddy's


Lotgenotenwerking Even Zeer is op zoek naar mensen die een verkeersongeval veroorzaakten en die een luisterend oor willen bieden aan lotgenoten. Voornamelijk in de regio's Limburg en Antwerpen zoeken ze buddy's die in gesprek willen gaan met andere veroorzakers. Aanmelden kan via hun website! 

 


Journalistenaward


Naar goede gewoonte zetten we opnieuw een journalist(e) in de bloemetjes die het voorbije jaar een betrokkene bij een verkeersongeval het meest respectvol interviewde. Deze keer trokken we met onze camera en een bos bloemen naar de VRT-redactie op zoek naar Fatma Taspinar! Blijkbaar houdt ze niet zo van verrassingen maar deze vond ze toch wel speciaal! Ontdek in dit filmpje waarom Fatma de Journalistenaward verdient en hoe ze reageerde!
 
 
 

VACATURE

Community BuilderWil jij samen met ons het verschil maken voor alle betrokkenen bij een verkeersongeval en hun families? Ben jij de enthousiaste en creatieve persoon die ons netwerk kan versterken? Bekijk dan snel de vacature en wie weet sta jij mee op onze volgende teamfoto als Community Builder!

Het verhaal van Gaetane

"Ik moet ermee leren leven voor de rest van mijn dagen, maar voor anderen hoeft dat niet zo te zijn."

Op 16 april 2013 verandert het leven van Gaetane voorgoed. Na een nachtje feesten kruipt ze dronken achter het stuur. Haar beste vriend Samy stapt in als passagier. In onze nieuwe folder vertelt ze over hun verkeersongeval en over hoe het is om je veroorzaker én slachtoffer te voelen. Maar Gaetane gaat met haar verhaal ook naar scholen en bedrijven om te sensibiliseren. Bestel hier een aantal exemplaren van de folder en maak Getuigen onderweg ook bekend in jouw omgeving!
Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel