Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

Het inspirerende verhaal van Ans en Ruben


Je leven terug oppakken na een verkeersongeval? Dat is niet altijd makkelijk maar verkeersslachtoffers Ans en Ruben willen met een inspirerende video tonen dat het kan. Bekijk hem hier! Heb je zelf vragen over re-integratie op vlak van werk (en inkomen), sport, vrije tijd, onderwijs, ...? Je kan bij ons terecht op hulpvraag@rondpunt.be en 03/205.74.80.

Internationale Herdenkingsdag


Traditioneel is de derde zondag van november wereldwijd de Internationale Herdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Rondpunt, OVK en Over-Hoop willen dit jaar op 18 november 2018 samen met jou stilstaan bij alle verkeersslachtoffers van 2017. Letterlijk. Want om 11u stipt stoppen we in aanwezigheid van burgemeester Clerfayt, staatssecretaris Debaets, slachtoffers, naasten en nabestaanden gedurende 218 seconden alle verkeer op de Haachtsesteenweg ter hoogte van de Sint Servaaskerk in Schaarbeek. Kom je mee stilstaan?


 


Onderzoek persoonsvolgende financiering


De VFG (Vereniging voor personen met een handicap) zoekt deelnemers voor haar onderzoek rond  persoonsvolgende financiering (PVF). Met een vragenlijst wil ze nagaan of PVF effectief voor meer vrije keuze zorgt. Meld je zeker aan als kandidaat als je ouder bent dan 18 jaar en een handicap hebt. Deelnemen kan online, telefonisch, op papier of bij een huisbezoek! Klik hier voor meer info. 
 


Financiering Fonds Emilie Leus


Als herinnering aan Emilie Leus, die stierf na een verkeersongeval in 2009, richtten haar ouders het Fonds Emilie Leus op. Dit fonds biedt onder andere financiële ondersteuning aan jonge verkeersslachtoffers met een blijvend letsel. Ben jij op zoek naar financiering voor iets dat je levenskwaliteit aanzienlijk zou verbeteren? Stuur hen dan een mailtje!

App 'Mijn eigen plan'


Heb je problemen met je geheugen en wil je graag meer zelfstandigheid en eigen regie? Bekijk in de video op deze pagina hoe Dirk dankzij de app 'Mijn eigen plan' terug meer vat krijgt op zijn leven.

Klik hier voor meer info.
Facebook Twitter
© 2018 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel