Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

De Standaard Solidariteitsprijs

Stem op Rondpunt!


Help jij mee aandacht te vragen voor het veel te hoge aantal vluchtmisdrijven in Vlaanderen? Stem dan op Rondpunt voor De Standaard Solidariteitsprijs! Met onze advertentie brengen we de simpele boodschap: “Vluchten, dat doe ik niet. Dat zou jij toch ook niet doen?”

Stemmen kan tot 30 augustus en doe je via de dS Nieuws app: standaard.be/dsnieuwsapp. Download de app, scroll naar de ‘Solidariteitsprijs-banner’, en stem op Rondpunt.

Alvast bedankt voor je stem!


 

Kindertheater rond emoties in het verkeer

Aanbod voor theaterseizoen '19/'20


Wim Geysen maakt via boeken, theater en literaire lezingen maatschappelijk relevante thema’s bespreekbaar. Rond emoties in het verkeer ontwikkelde hij twee theatervoorstellingen voor kinderen: Vroemtuut, voor kinderen van 2,5 - 5 jaar, en Samoerai, voor kinderen van 5-12 jaar. Meer informatie vind je op wimgeysens.be.

 

Internationale Herdenkingsdag 2019

Save the date: zondag 17 november


Traditioneel is de derde zondag van november wereldwijd de Internationale Herdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Rondpunt, OVK, Over-Hoop en stad Gent willen dit jaar op zondag 17 november samen met jou stilstaan bij alle verkeersslachtoffers van 2018. Meer informatie volgt.

 

Nieuw seizoen 'Mij overkomt het niet'

"Wat als je van de ene dag op de andere als dader door het leven moet?"


In het nieuwe seizoen van 'Mij overkomt het niet' stelt Fatma Taspinar die vraag opnieuw aan zes mensen die het is overkomen. Fatma spreekt ook met familie, nabestaanden, rechters, procureurs en hulpverleners over schuld en schuldgevoel, en hoe je verder leeft na zo’n ingrijpende gebeurtenis. 'Mij overkomt het niet' is dit najaar te zien op één.

 

Trefdag NAH

Dinsdag 15 oktober in Leuven 


Het samenwerkingsverband niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Vlaams-Brabant en Brussel organiseert tijdens de week van NAH voor de eerste keer een Trefdag NAH op dinsdag 15 oktober 2019 in Leuven.

De Trefdag NAH is bedoeld om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen van mensen met een NAH, hun omgeving, hun professioneel netwerk en andere geïnteresseerden. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je hier.

Oproep Woestijnvis: verhalen gezocht

Woestijnvis is voor een nieuw tv-programma op zoek naar professionals uit de juridische- of verzekeringswereld. Ben of ken jij iemand die, na contact met een betrokkene bij een verkeersongeval, is blijven zitten met iets dat vreet en die een duwtje in de rug kan gebruiken in de zoektocht naar berusting? Neem dan contact met ons op!
 

 

Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel