Copy
Bekijk e-mail in jouw browser

 

Beste <<Voornaam>>


2018 stond voor Rondpunt in teken van veerkracht. Dagelijks zien en horen we hoe mensen het vermogen hebben om door te gaan na een ingrijpende gebeurtenis. Die ervaringen van verkeersslachtoffers, naasten, nabestaanden en veroorzakers inspireren ons om onze werking verder te zetten en te verbeteren. We besloten enkele verhalen, zoals die van Rita, Wim en Hilde met jullie te delen in ons Jaarverslag 2018. Lezen jullie mee?

Twaalf jaar na een fietsongeval

Het verhaal van Silke


De laatste tijd zien we dat zwakke weggebruikers een steeds groter aandeel innemen in de ongevallenstatistieken. Vorig jaar waren 35% van de letselongevallen fietsongevallen. We besloten het verhaal van Silke (26), die twaalf jaar geleden onder de wielen van een vrachtwagen terechtkwam, neer te schrijven. Ontdek hier hoe het traject van Silke er na haar verkeersongeval uitzag.


 

Vacature

Communicatiemedewerker


Je hebt nog een paar dagen om te solliciteren op onze vacature voor Communicatiemedewerker! We zoeken iemand met een passie voor online én offline communicatie, die ons kleine maar dynamische team wil versterken! Is deze functie niets voor jou maar wil je wel iets betekenen voor verkeersslachtoffers? Bekijk dan zeker ook onze vrijwilligersvacatures!
Praktische brochure

Wat na een ongeval in Europa?

Vertrek jij graag goed voorbereid op reis? Dan ontwikkelden we speciaal voor jou de brochure 'Wat na een ongeval in Europa?'! Met dit praktisch boekje bij de hand weet je wat je moet én ook kan doen wanneer je betrokken raakt bij een verkeersongeval op Europese wegen.

Bestel nog voor je op autovakantie vertrekt jouw gratis brochure!

Facebook Twitter
© 2019 Rondpunt vzw


Schrijf je uit     Update je profiel