Copy
februari 2017
Welkom bij Golfvereniging De Batouwe!
                                                     
Beste Competitiecoördinatoren en competitiespelers,

Volgens opgave van de NGF bent u met één of meer teams in dezelfde poule ingedeeld als met een team van Golfvereniging De Batouwe.
Onderstaand vindt u het wedstrijdschema met de starttijden van alle competitiewedstrijden die op onze baan in Zoelen worden gespeeld. Het Clubhuis en de kleedruimten zijn vanaf 8.00 uur geopend en de koffie en thee staan voor u klaar!

De Batouwe beschikt over een 27-holes baan en een 9 holes par 3-4 compact course. De competitie wordt gespeeld op de lussen Peren- en Appelgaard. De C-Competitie wordt gespeeld op de Pruimengaard.
Let op! In onze baan is het niet toegestaan hengels te gebruiken in een waterhindernis of tijdens de ronde in uw tas te hebben. In het Clubhuis zijn alleen soft spikes toegestaan.
 
                                                                     

Wij wensen u een gezellige en sportieve competitie toe!

Met vriendelijke groet, namens Golfvereniging De Batouwe,

Ary Meijering                                 
Competitiecoördinator                 
competitie@debatouwe.nl

Henrico Chin
Jeugd-Competitiecoördinator
jeugdcommissie@debatouwe.nl
ZondagDames- en HerenStandaard-, ZondagDames- en HerenReserve-, DinsdagDames-, DonderdagDamesSenioren-, VrijdagHerenSenioren en ZondagC-Competitie
Voor de lunch en voor eventuele afspraken voor een aansluitend diner kunt u contact opnemen met de Captain van het ontvangende team of rechtstreeks met Jurgen van Beek van Golfrestaurant De Batouwe (344-632950). Zijn er eet- of dieetgewoonten dan kunnen die bij de ontvangst worden aangegeven.

In de week voorafgaande aan de competitiewedstrijd stellen wij spelers van uw team(s) in de gelegenheid om op basis van wederkerigheid van maandag tot en met donderdag tegen gereduceerd tarief (€ 40) een oefenronde te spelen op de lussen Peren- en Appelgaard. Op vrijdag en zaterdag is het tarief € 42,50. Voor het reserveren van een starttijd neemt u contact op met de receptie van onze baan (0344 624370).

Jeugd Competitie en Jeugd C-Competitie
De Jeugd Competitie wordt gespeeld op de lussen Peren- en Appelgaard. De Jeugd C-Competitie op de Pruimengaard.
Voor de wedstrijd worden de spelers in de gelegenheid gesteld om op de driving range in te slaan. Muntjes voor de ballenautomaat worden ter beschikking gesteld.
 Op De Batouwe stellen wij het niet op prijs dat ouders of begeleiders (pro’s, coaches) in de baan achter de spelers aanlopen. In overleg is er voor de begeleiders de mogelijkheid om achter de laatste wedstrijdflight aan in de buffer te lopen.

Wij stellen voor dat een kleine lunch, voor alle spelers en één begeleider, na afloop van de wedstrijd, op basis van wederkerigheid wordt verstrekt.

In de week voorafgaand aan de competitiewedstrijden stellen wij spelers van uw team(s) in de gelegenheid om op basis van wederkerigheid een oefenronde tegen gereduceerd tarief (€ 10) te spelen. 
In het weekend kunnen wij alleen starttijden aanbieden vóór 10.00 uur en na 15.00 uur.
Wedstrijdschema 2017
De Batouwe beschikt over een 27-holes baan en een 9 holes par 3-4 compact course. De NGF-Competitiewedstrijden worden op de lussen Peren-, Appel- en Pruimengaard gespeeld. In bijgaand wedstrijdschema kunt u de starttijden zien. Zoek daarvoor uw speeldag en poulenummer. > Wedstrijdschema...
                                              Perengaard: PAR 36
Wit: 2978 meter
Geel: 2877 meter
Blauw: 2539 meter
Rood: 2479 meter
Appelgaard: heren PAR 35 - dames PAR 36
Wit: 2926 meter
Geel: 2812 meter
Blauw: 2543 meter
Rood: 2438 meter
Pruimengaard: PAR 29
Geel: 1178 meter
Rood: 1052 meter
Playing Handicap tabellen

> Heren Peren-Appelgaard...

> Dames Peren-Appelgaard...

> Dames en Heren Pruimengaard...
Golfrestaurant De Batouwe
Ons restaurant heeft een speciaal competitiemenu voor € 27,50 om na afloop van de wedstrijden gezamenlijk gebruik van te maken. Zijn er eet- of dieetgewoonten? Dit kunt u melden bij de ontvangst. > Menu...
 
SOS Batouwe
In geval van een ongeval in de baan belt u een speciaal telefoonnummer van de receptie, waarbij u snel geholpen wordt. De receptie zet dan de procedure ingang die bij de situatie past.
0344 633125
Dit nummer staat op alle afvalbakken, die bij de afslagplaatsen aanwezig zijn. Of sla hem op in uw telefoon!
 
Adres en contact van de baan
Oostkanaalweg 1
4011 LA Zoelen
Receptie 27 holes baan 0344 624370
Receptie compact course 9 holes baan 0344 633377
                                               
 
Email Marketing Powered by Mailchimp