Bekijk nieuwsbrief
Jaargang 6, nummer 8
13 augustus 2015

19 augustus: Senioren Jubileumwedstrijd

Seniorengolfers opgelet! Woensdag 19 augustus spelen we onze jubileumgolfwedstrijd. Ter gelegenheid van het 25 jarige bestaan van onze vereniging. Zilver dus! Speciaal voor die gelegenheid wordt u uitgenodigd om samen met een vriend of vriendin dit heuglijke feit met ons te vieren. Uw vriend/in speelt GRATIS op De Batouwe terwijl u tijdens en na de wedstrijd verrast wordt met lekkere drankjes en hapjes. En dat alles voor de luttele som van €25 per persoon! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Vol is vol. U hebt nog tot a.s. zaterdag 15 augustus 18.00 uur de gelegenheid zich in te schrijven. 
Overigens: het is ook mogelijk in te schrijven met een ander Batouwelid, of alleen. In dat geval zoekt de wedstrijdleiding een flightgenoot voor u.

25 augustus: Dames Jubileumwedstrijd

Dames, grijp alsnog uw kans en schrijf nog snel even in voor de jubileumwedstrijd op dinsdag 25 augustus, start om 12.00 uur. U hebt nog enkele dagen de tijd om u te verzekeren van deelname aan een super gezellig event. Klik op bovenstaand plaatje voor nadere informatie.

De Damescommissie

26 augustus: Woodenspoon Kampioenschap

DAMES 50 JAAR EN OUDER / HEREN 55 JAAR EN OUDER OPGELET!
Op woensdag 26 augustus 2015 is het al weer de derde keer dat het kampioenschap  Dames tegen Heren, genaamd “Wooden Spoon” gespeeld wordt. In 2013 hebben de Dames nipt gewonnen en in 2014 waren de Heren aan de beurt, die, ere wie ere toekomt, ruim gewonnen hebben. Dus Dames schrijf je in, het is nu weer onze beurt. En Heren, we mogen aannemen dat jullie ook weer in groten getale op de inschrijflijst te vinden zijn! De spelvorm is fourball betterball stableford en je kunt je opgeven als team of de koppeling aan de wedstrijdcommissie overlaten. De uitslag is de optelsom van de stableford punten gedeeld door het aantal heren- c.q. damesteams. Tevens is er ook een teamprijs voor het best presterende heren- c.q. dameskoppel.
De seniorencommissie

26 augustus: wedstrijd voor Hoge Handicappers

U kunt zich inmiddels via Telegolf inschrijven. U kunt ook een mailtje sturen naar y.elverding@gmail.com of ria83@live.nl
De wedstrijd begint al om 17.30 uur, omdat het al weer augustus is. Het is echt noodzakelijk dat we op tijd starten, omdat het, zeker bij regenachtig weer, eerder donker is. Wij rekenen weer op een goede opkomst!

29 augustus: Jubileumbokaal en Golftrickshow Joost Hage

Ter afsluiting van een geslaagde vrienden/vriendinnen/familie-feestmaand spelen we deze dag om de jubileumbokaal.We starten om 12.00 uur, graag 11.00 uur melden aan de wedstrijdtafel. Koffie/thee en iets lekkers staat klaar voor u.
Naast de te behalen eer zijn er mooie prijzen te winnen. Na afloop van de wedstrijd, om ongeveer 18.00 uur, is er de golftrickshow van Joost Hage. Daarna gaan we over tot de prijsuitreiking met aansluitend een heerlijke BBQ.
Maar er is meer! Er zijn 3 plaatsen te winnen voor een luchtballonvaart. Als het weer ons goed gezind is, gaat u direct na de BBQ de lucht in vanaf De Batouwe. Om in aanmerking voor de ballonvaart te komen, hoeft u alleen maar  mee te doen aan de wedstrijd en uw scorekaart in te leveren. Na de prijsuitreiking trekt de wedstrijdleiding 3 kaarten uit de stapel. Deze leden zijn de gelukkigen voor de ballonvaart.
Makkelijker kunnen wij het niet maken. Graag tot ziens op zaterdag 29 augustus!

Vacature voorzitter en commissiecoördinator

In november treedt Michiel Louman af na een volledige termijn van 6 jaar. Ook commissiecoördinator Harry Kuyper treedt na eenzelfde periode van 6 jaar af.
Het bestuur roept kandidaten op voor beide functies. Onder de Lees Meer-knop treft u de volledige vacatures aan.

NGF Competitie 2016: inschrijving is gestart

Klik op . U komt dan op de website van de Competitiecommissie, waar u in de rechter kolom het kopje Competitie 2016 aantreft.

Golfen met uw (klein)kinderen

Wist u dat er voor de jeugd op De Batouwe een aantrekkelijk speeltarief geldt? Heeft u kinderen of kleinkinderen die golfen of het leuk vinden om deze sport te leren, overweeg dan eens om dit aan uw (klein)kind cadeau te doen. Jeugdleden tot 25 jaar kunnen al vanaf  € 54 per jaar onbeperkt spelen op de 27-holes baan én op de Kleine Baan. Best leuk toch om uw kleinkind uit te nodigen voor een rondje golf? De Jeugdcommissie is actief in het begeleiden van onze jeugdleden en organiseert regelmatig activiteiten voor hen. De lidmaatschapstarieven vindt u op onze website

LET OP! Deze zomer veel tekenbeten verwacht

Naar verwachting zullen komende maand een half miljoen mensen door een teek gebeten worden. Afgelopen maand werden aanzienlijk meer tekenbeten gemeld dan in eerdere jaren. 

22 november: Zilveren Jubileumwedstrijd

De feestmaand is nog in volle gang, maar het einde van het jubileumjaar komt al in zicht. De jubileumcommissie is van plan een wedstrijd te organiseren voor alle clubjes binnen de vereniging. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 22 november en is voor iedereen die lid is van de Batouwe en in een clubje zit.
Zijn er leden die niet in een clubje zitten maar wel mee willen doen, dat kan, zij moeten dan zelf onderling een clubje vormen van minimaal 4 personen en dit clubje ook een naam geven.
De woordvoerder van het clubje moet zich aanmelden bij de jubileumcommissie (y.elverding@gmail.com). Hij/zij geeft de naam van het clubje en de leden van het clubje door. We willen namelijk eerst weten of er genoeg clubjes/deelnemers meedoen. Heeft u nu nog geen idee, maar wilt u wel meedoen en denkt u te zijner tijd wel een clubje te kunnen samenstellen, ook dan kunt u zich aanmelden.
Om alvast een indruk te hebben van het aantal deelnemende clubjes zouden wij graag voor 1 september (de namen) van de clubjes weten.
Inschrijving gaat natuurlijk via telegolf maar daar later meer over.
De Jubileumcommissie 

Belangrijke data

19-8 Senioren Jubileumwedstrijd
25-8 Dames Jubileumwedstrijd

26-8 WoodenSpoonwedstrijd Senioren
26-8 Hoge Handicapwedstrijd
29-8 Jubileumbokaal/Golftrickshow

 
29-8 Jeugdjubileumactiviteit Kleine Baan
26-9 Jubileumwedstrijd Club van 27
3/4-10 Betuws Jeugd Open
25-10 All Inclusive Herfstwedstrijd
22-11 Zilveren Jubileumwedstrijd

 
Gegevens De Batouwe
Golfvereniging De Batouwe
Oost Kanaalweg 1
Zoelen, (Gld) 4011 LA
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven nieuwsbrief    inschrijving updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp