Bekijk nieuwsbrief
Jaargang 6, nummer 7
6 juli 2015

22 juli: Hoge Handicapwedstrijd

Op woensdag 22 juli is al weer de derde wedstrijd voor hoge handicappers. We starten nog steeds om 18.00 uur. U kunt zich inschrijven via Telegolf. Mocht dat niet gaan, dan kunt u ook een email sturen naar Ria van der Wens (ria83@live.nl) of Yvonne Elverding (y.elverding@gmail.com).


 

Augustus: Feestmaand / Jubileummaand

De maand augustus staat dit jaar in het teken van ons 25 jarig Jubileum. We hebben de activiteiten dit jaar dan ook verspreid over de gehele maand. Dit houdt in dat op 10 augustus de Heeren/vriendendag wordt gespeeld, 19 augustus de Senioren/invitatiedag en 25 augustus de Dames/vriendinnendag. Op zaterdag 29 augustus is de wedstrijd om de Jubileumbokaal. 
Voor alle wedstrijden hierboven genoemd kunt u zich nu reeds inschrijven via Telegolf.

10 augustus: Heeren-Vriendendag

In augustus is het weer zover, de feest-/jubileum periode op De Batouwe. Mét Vriend verwelkomen wij u graag op 10 augustus op de Invitatie Vriendendag.
Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit: vanaf 10.30 uur melden bij de wedstrijdleiding, ontvangst met koffie en wat lekkers.  Om 12.00 uur start de wedstrijd op 18 holes (gunshot). In de baan wordt u getrakteerd op haring en een korenwijntje of droge witte wijn. Na afloop borrelen, douchen, omkleden naar casual, gevolgd door een uitgebreide, kwalitatief HOOGstaande BBQ. 

19 augustus: Senioren Invitatiewedstrijd

Op woensdag 19 augustus vindt de jubileumwedstrijd voor senioren plaats. Alle informatie daarover vindt u op de homesite van De Batouwe, Klik hiervoor op onderstaand logo:
  (U kunt deze ook op de website aanklikken!)
De dag wordt voor een groot deel gesponsord door het bestuur en de seniorencommissie, die weer haar uiterste best zal doen deze dag een groot succes te maken. Introducees van harte welkom. We rekenen weer op een grote opkomst.
Seniorencommissie

25 augustus: Dames Vriendinnendag in zilver

De damescommissie nodigt alle dames van harte uit om op 25 augustus mee te spelen met de jubileum vriendinnendag. Het thema is “zilver”. 
Vanaf 11.00 uur heten we u welkom met een kopje koffie en iets lekkers. De spelvorm is greensome en we starten om 12.00 uur met een shotgun. Zo rond 16.00 uur zal de wedstrijd gedaan zijn en kunnen we, hopelijk op een zonovergoten terras, gaan genieten van een verkoelende borrel en heerlijke hapjes. Laat u verrassen met vele leuke prijzen en uiteraard belonen we ook de mooiste creatie.
Inschrijven kan via de website, zowel met een vriendin van buiten als een vrouwelijk Batouwelid. Het inschrijfgeld is € 25 per persoon. Na ontvangst hiervan is de inschrijving definitief en bent u verzekerd van een heerlijk dagje uit. Wacht niet te lang, want vol is vol.
Damescommissie

3 maanden proeflid in lustrumjaar 2015

Vertel uw vrienden, collega's en kennissen over de mogelijkheid om voor € 350 3 maanden verenigingslid te zijn. Dit houdt in: onbeperkt speelrecht op de Grote- en Kleine Baan, NGF-handicapregistratie en deelname aan wedstrijden.
Meer informatie en aanmelden in de shop of via info@golfcentrumdebatouwe.nl
 

Qualifying kaarten

Ze zijn bekend natuurlijk. Meestal als u aan een wedstrijd deelneemt bijvoorbeeld. Maar ook leuk om samen met iemand een ‘serieuze’ ronde te lopen. Op onze eigen baan, op een andere baan in Nederland of een buitenlandse baan. Hiermee verkrijgt u tevens een actieve handicap!
De Q-kaarten gelopen op De Batouwe worden ingevoerd in het Telegolfsysteem in de hal van het Clubhuis. Voor kaarten gelopen op andere banen, in Nederland of daarbuiten zijn andere procedures opgesteld. 
Om hier kennis van te nemen hebben we op de website een nieuwe button toegevoegd. 
Goed om te weten!

Vlinderroute op De Batouwe

U wist natuurlijk al dat De Batouwe GEO-gecertificeerd is. De Batouwe is voorloper op het gebied van natuurontwikkeling in Nederland. Als onderdeel hiervan is een vlinderroute ingezaaid. Deze bloemrijke strook golft over het terrein van de golfbaan. 

Belangrijke data

11,12-7 Strokeplay Kampioenschappen
14 tm 17-7 Batouwe Avond4Daagse

22-7 Hoge Handicapwedstrijd
10-8 Heeren-Vriendendag
19-8 Senioren Invitatiewedstrijd
25-8 Dames Vriendinnendag
29-8 Jubileumgolfbokaal

 
Gegevens De Batouwe
Golfvereniging De Batouwe
Oost Kanaalweg 1
Zoelen, (Gld) 4011 LA
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven nieuwsbrief    inschrijving updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp