Copy
Bekijk nieuwsbrief
Jaargang 6, nummer 6
11 juni 2015

Zondag 14 juni Excursie Vroege Vogels

Natuurliefhebbers, wandelaars en vogelspotters opgelet!
Speciaal voor alle “vroege vogels” is er op zondag14 juni a.s. een bijzondere excursie door de baan, onder begeleiding van een deskundige gids. Iedereen is van harte welkom, lid of geen lid. Na de wandeltocht staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in het 27-holes clubhuis. De wandeling start vanaf het 9-holes clubhuis op de Kleine Baan om 06.00 uur.
Tijdens de excursie zult u meer te weten komen over het ontstaan van de golfbaan en hoe deze op natuurvriendelijke manier wordt onderhouden. Onderweg staan we stil bij de verschillende dieren die er leven en wat we eraan doen om ze te behouden. Tevens zullen we een kijkje nemen bij de zwaluwmuur, de vleermuizenbunker en de bijenstal.
Opgeven per mail via 9holes@golfcentrumdebatouwe.nl of bel 0344-633377.

Woensdag 17 juni Hoge handicapwedstrijd

Woensdag 17 juni is er weer een Hoge Handicap Wedstrijd. Start om 18.00 uur.
De inschrijving staat al weer enige tijd open. U kunt zich tot zondag 14 juni inschrijven.
Voor uitgebreide Informatie over de hoge handicapwedstrijden.

Ervaringen met de vernieuwde website

Sinds 5 mei is de vernieuwde website online. Na maanden van voorbereiding was het zover. Ook wel spannend voor ons, of alles zou werken. Gelukkig is dat allemaal goed verlopen.
Het nieuwe emailadres webmaster@debatouwe.nl is aangemaakt, zodat leden contact kunnen maken met de Webmaster. We hebben hierdoor diverse leden al kunnen helpen. Voor vragen over gebruik van de site, het aanleveren van nieuws of om fouten in namen of telefoonnummers te melden kunt u dit mailadres gebruiken.
 
We gaan op de website steeds meer actueel nieuws plaatsen. We proberen iedere dag, in ieder geval een aantal keren per week, nieuws toe te voegen. Daarom is het leuk om de site dagelijks te bezoeken, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Intussen is een aantal nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de site. Het Nieuwsarchief, om het Nieuws van het afgelopen halfjaar terug te vinden. En uitleg over spelvormen, waar u kunt lezen hoe bijvoorbeeld Greensome of Foursome gespeeld wordt. Ook is een pagina Baanonderhoud toegevoegd, waar u over de achtergronden van het baanonderhoud wordt geïnformeerd. En zo blijft het een informatiemedium dat doorlopend in ontwikkeling is! 
Een vraag, die we een aantal keren gehad hebben, is......
 

Proeflidmaatschap in lustrumjaar 2015

Vanwege het 25-jarige bestaan van onze vereniging, bieden wij de mogelijkheid om in het lustrumjaar 2015 proeflid te worden. Voor € 350 is iemand 3 maanden verenigingslid. Dit houdt in: onbeperkt speelrecht op de Grote- en Kleine Baan, NGF-lid, handicapregistratie én deelname aan verenigingswedstrijden. Wij stellen het op prijs als u de mogelijkheid van dit proeflidmaatschap doorgeeft aan mogelijk geïnteresseerden. 
Meer informatie en aanmelden via secretariaat@debatouwe.nl.

Zondag 28 juni Handicartwedstrijd

BENT U HET VERGETEN?  
De 'kiesjes kersen en de deusjes bessen' staan op u te wachten nadat u hebt meegedaan aan de leukste wedstrijd op De Batouwe, te weten de Handicartwedstrijd op ZONDAG 28 juni a.s. 
Dus vergeet niet in te schrijven. U kunt ook aangeven met welk koppel u samen in de flight wil. De vele mooie prijzen zullen weer een lust voor het oog zijn. De handicartcommissie rekent op u!

Zaterdag 4 juli All inclusive Summerbeat

Op zaterdag 4 juli vindt de zomerwedstrijd voor leden en niet-leden plaats op De Batouwe.  

Strokeplay Kampioenschappen 2015

Op 11 en 12 juli 2015 vinden de Strokeplay Kampioenschappen voor heren en dames plaats. Vanaf 5 juni is het weer mogelijk om zich hiervoor in te schrijven.
U doet toch zeker wel mee?!

Verzoek tot inlevering certificaten

Zoals u weet is de vereniging gestart met het betalen van de eerste termijn (van vijf) van het bedrag aan renteloze lening door u in het verleden verstrekt. Als voorwaarde stelt de vereniging dat u uw originele certificaat inlevert. Velen van u hebben dit al gedaan, waarvoor onze dank. Wij stellen het op prijs wanneer ook de overige leden hun certificaat inleveren. U kunt het toesturen of afgeven aan het secretariaat. U ontvangt te allen tijde een ontvangstbevestiging.

Individuele NoBraGolf-zomercompetitie 2015

 In juli en augustus 2015 organiseert NoBraGolf Nederland een individuele zomertour op 25 verschillende golfbanen in Nederland. Voor € 25 eenmalig inschrijfgeld en maximaal € 35 greenfee per wedstrijd kunt u zich in deze maanden inschrijven voor wedstrijden. 
 

Golflessen bij onze pro's

Bij onze professionals kunt u een leskaart kopen: 12 lessen voor de prijs van 10 (zodoende 20% korting). U kunt kiezen uit een leskaart van 12 x 25 minuten en 12 x 50 minuten. In deze mooie zomer is het misschien een goed idee om een baanles in te boeken bij onze pro’s om uw baanmanagement te verbeteren? Nog voordeliger is het om groepslessen te volgen. 
 

Belangrijke data

14-6 Natuurwandeling op De Batouwe
17-6 Hoge Handicapwedstrijd

28-6 Handicartwedstrijd
 
4-7   All Inclusive Summerbeat 
11,12-7  Strokeplay Kampioenschappen
14 tm 17-7  Batouwe Avond4Daagse

 
Gegevens De Batouwe
Golfvereniging De Batouwe
Oost Kanaalweg 1
Zoelen, 4011 LA
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven nieuwsbrief    inschrijving updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp