Copy
april 2016
Beste <<Voornaam>>, nieuws van Golfvereniging De Batouwe!
Batouwe Natuur
Het Paasweekeinde is de nieuwe website 'Batouwe Natuur' online gekomen. Na maanden van voorbereiding was het eindelijk zover! De leden van de Commissie Committed to Green hebben deze mooie website gezamenlijk tot stand gebracht. Alle informatie over de natuur op De Batouwe is hier verzameld.
> Lees verder en bekijk de website...
Veranderingen bij de Marshals
Op initiatief van en in overleg met de eigenaar van onze baan is gekozen voor een andere opzet in de organisatiestructuur van de Marshals op onze baan. Om de kwaliteit van het werk van de Marshals te continueren en te bewaken wordt de leiding van deze organisatie in handen gegeven van één persoon, die in dienst is van de eigenaar van de baan. Deze persoon is ook onderdeel van het Marshal-team en rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider, Alexander de Vries.
Door deze wijziging in de organisatie van de Marshals heeft de Marshal-commissie geen functie meer. Zij heeft haar activiteiten beëindigd. Het Bestuur dankt Hans Rijnbende voor zijn jarenlange werk als voorzitter van deze commissie.
Alle Marshals, die deel uitmaken van de "oude" groep, onder leiding van Hans Rijnbende, zijn welkom om ook in de nieuwe opzet hun belangrijke werk voort te zetten.
Theo van der Meijden (voorzitter)
Programma april Senioren woensdag
  • 6 april Openingswedstrijd, vierbal, Texas Scramble NQ
  • 13 april Maandtrofee, driebal, individueel Stableford Q
  • 20 april Wedstrijd i.c.m. Putt-wedstrijd, driebal, individueel Stableford NQ
       U bent Senior als u 50 jaar of ouder bent.
       > Inschrijven...
Holes Adoptieplan
Het team van greenkeepers op De Batouwe zorgt er voor dat onze baan er zo mooi mogelijk bij ligt. Maar zij kunnen dat niet alleen! U weet als speler dat u de uitgeslagen plaggen terug legt, de bunkers aanharkt en uw pitchmark op de green repareert. Liefst twee zelfs, ook één van iemand die zijn pitchmark op de green over het hoofd heeft gezien...
> Lees verder...
Open Dagen 2016
Ook dit jaar worden er weer Open Dagen georganiseerd op De Batouwe. Dit om bedrijven en particulieren te interesseren voor de golfsport en onze baan. Op vrijdag 13 mei wordt de Open dag voor bedrijven georganiseerd op de 27-holes- en Kleine Baan. Op zondag 15 mei is op de Kleine Baan een 'Kennismaking met golf op De Batouwe' voor particulieren. Door een gezamenlijke inspanning van De Batouwe Golfsport BV, de pro's en de Vereniging komt dit tot stand. Voor deze organisatie doen we een beroep op vrijwilligers van onze Vereniging. Kunt u enthousiast vertellen over onze baan en Vereniging en vindt u het leuk om de gasten, die onbekend zijn met de golfsport, te begeleiden bij hun eerste stappen in de baan, meld u dan onderstaand hiervoor aan. We rekenen net als vorig jaar op een grote opkomst!
> Aanmelden...
Handicarts
Op De Batouwe waren er vanaf 2001 dagelijks vier Handicarts beschikbaar, vanaf 2007 zes en met ingang van 2016 tien! Egge Oldenziel, Consul van de Stichting Handicart op De Batouwe sinds 2001, is verheugd u dit te kunnen melden, want er was behoefte aan uitbreiding. Deze nieuwe Handicarts zijn mogelijk gemaakt door deze Stichting. Donaties zijn hiervoor van groot belang.
> Lees verder...
BMVG Golfevenement 21 mei
Deze dag organiseert de Stichting Batouwe Minder Validen Golf dit golfevenement met als doel het delen van sportvreugde tussen valide golfers en golfers met een fysieke beperking. In principe zijn alle 27 holes hiervoor ter beschikking.
> Programma...                                           > Inschrijven...
Vlaggetjeswedstrijd woensdag 27 april
Op Koningsdag staat de Vlaggetjeswedstrijd weer op de kalender. Leuk om ook dit jaar weer mee te doen aan deze gezellige dag! Er wordt op twee lussen gestart. Op welke hole staat uw vlaggetje dit jaar?
> Inschrijven...
Golfrestaurant De Batouwe
Achter bijgaand logo van onze 'Hole 19' zijn de actuele acties te zien!
Bijvoorbeeld de nieuwe lunch- en dinerkaart vanaf     
2 april...

Hou dus dit logo goed in de gaten en klik hem aan!
Kleine Baan
De Qualifying status van de KB zal op korte termijn gerealiseerd zijn. De NGF moet nog de laatste metingen verrichten. We zullen hiervan melding maken op de website.
De openingstijden van het Clubhuis op de Kleine Baan worden vanaf 5 april verruimd. Van dinsdag tot en met vrijdag is het geopend van 8.00 tot 21.30 uur. In het weekend en op maandag is het Clubhuis open van 8.00 tot 18.00 uur.
Voor deelname aan de Maandbekerwedstrijden op de Kleine Baan kunt u zich inschrijven via de wedstrijd-inschrijfmodule op de website van de Vereniging.Jaarboekje
Het Jaarboekje 2016 is bijna gereed. Volgende week liggen ze voor u klaar, in het Clubhuis, boven naast het Secretariaat. We zullen hier op de website even melding van maken.
                                            
Email Marketing Powered by Mailchimp