maart 2016
Beste <<Voornaam>>, nieuws van Golfvereniging De Batouwe!
De Batouwe aanwezig op KLM Open 2016!
Het KLM Open wordt dit jaar van 8 tot en met 11 september gespeeld op golfbaan The Dutch in Spijk. Onze Vereniging is dit jaar aangemeld voor marshal-bezetting van één van de holes tijdens dit toernooi. Deze aanmelding is door de NGF toegekend voor hole 3! Onze Vereniging zal 21 leden gaan afvaardigen om dit te verzorgen. Ook interesse om hiervoor in te schrijven? > Lees verder...
Zondag 13 maart Cross Country wedstrijd
Ook dit jaar weer deze bijzondere wedstrijd. De opbrengst komt ten goede van de Commissie Committed to Green, die zich het behoud en de verbetering van de natuur op onze golfbaan ten doel stelt. U speelt nu eens niet de holes zoals u gewend bent, maar het parcours loopt kris kras over de baan. Afslaan op de ene hole en uitholen op een andere hole. U komt op plekken waar u nog nooit bent geweest. Leuk om mee te doen, leuk ook om dit mooie doel te steunen! > Inschrijven...
Openingswedstrijden Heeren-, Dames- en Senioren-commissie
Het winterseizoen loopt ten einde. Dat betekent dat we weer naar de start van het nieuwe zomerseizoen gaan kijken. De Openingswedstrijden van genoemde commissies zijn ingepland:
  • Dames-commissie: dinsdag 29 maart
  • Heeren-commissie: maandag 4 april
  • Senioren-commissie: woensdag 6 april
U bent natuurlijk van harte welkom om in te schrijven! Voor gedetailleerde informatie over de wedstrijden kijkt u in de > Wedstrijdjaarkalender...

                                                  
Batouwe Schoonmaakdag
Op zaterdag 12 maart vindt de jaarlijkse schoonmaakdag plaats. Onze golfbaan wordt dan weer gezuiverd van zwerfafval. In samenwerking met het greenkeepersteam wordt dit één maal per jaar gedaan. We zoeken hiervoor vrijwilligers. Eerst een kop koffie en na afloop is er soep en een drankje. We starten om 9.30 uur en het einde is om ca. 12.30 uur. Voor werkhandschoenen en plasticzakken wordt gezorgd. Vindt u het leuk om mee te helpen? Lekker een dag buiten in 'onze' natuur. U kunt zich nog opgeven!
> Secretariaat...
Golfrestaurant De Batouwe
Achter bijgaand logo van onze 'Hole 19' zijn de actuele acties te zien!
Bijvoorbeeld op 10 maart, het Wijnmakers Diner. Een presentatie en wijnproeverij door Reto Jörg van Quinta do Quetzal uit Portugal samen met een 4-gangen diner met heerlijke gerechten.
Hou dus dit logo goed in de gaten en klik hem aan!
Envelopjes 2016
De envelopjes met NGF-pas en jaarsticker 2016 liggen voor u klaar! U vindt ze weer in het Clubhuis, boven, op de overloop naast het Secretariaat. Voor leden van de Kleine Baan liggen de envelopjes in het Clubhuis op de baan daar.
Aan het nieuwe Jaarboekje wordt gewerkt. Komende maand zal dit gereed zijn. We zullen hier mededeling van doen in de Nieuwsbrief van april.
Golfregels 2016
De herziening van de golfregels door de R&A is een vierjaarlijks ritueel. Dit jaar gaat een nieuwe periode van vier jaar in. Er is weer een Nederlandse vertaling van de golfregels verkrijgbaar, die wereldwijd vanaf 1 januari 2016 van kracht zijn. Dit handzame boekje ligt voor u klaar bij de Envelopjes 2016.
 

De 'nieuwe Golfregels' vanaf 1 januari 2016...
                                            
Email Marketing Powered by Mailchimp