augustus 2016
Beste <<Voornaam>>, nieuws van Golfvereniging De Batouwe!
VACATURE BESTUURSLID VAN GOLFVERENIGING DE BATOUWE
Het Bestuur van onze Vereniging nodigt u uit te reageren op de bestuursvacature 'Commissiecoördinator'. De bestuursperiode van onze Secretaris Mieke van de Pasch is in november verstreken en zij heeft te kennen gegeven zich niet herkiesbaar te stellen. Voor meer informatie en een profielschets leest u verder.
> Lees verder...
Batouwe Betuws Jeugd Open 2016
Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober aanstaande is het weer zover, dan vindt op De Batouwe het jaarlijkse Batouwe Betuws Jeugd Open plaats. Een golftoernooi, dat inmiddels voor de 15e keer wordt georganiseerd en een jaarlijkse traditie is geworden in Midden Nederland.
Op deze dag zullen diverse veelbelovende jeugdspelers en speelsters uit het hele land aan dit toernooi deelnemen. Bezoek voor meer informatie de speciale website.
> Naar website...
 
Bericht van de Jeugd-commissie
De NGF-Jeugdcompetitie is weer achter de rug. Met een kampioensteam als resultaat! Een verslag van het verloop. Maar de Jeugd-commissie kijkt ook vast vooruit. Bericht over de activiteiten in de feestweek en over de jeugdlessen die in september weer van start gaan. Genoeg leuke activiteiten dus!
> Lees verder...
Landelijke wedstrijden op de website
Er worden steeds meer landelijke 'open' wedstrijden georganiseerd door golfclubs in Nederland. Ons Secretariaat krijgt van veel van deze wedstrijden een (digitale) poster toegestuurd. Om u hierover te informeren is op onze website de button 'Landelijke wedstrijden' gemaakt. Hier worden deze posters geplaatst. Ook voor de JEUGD! Bijvoorbeeld het 7e Oosterhouts Jeugd Open. Inschrijven gebeurt op basis van individueel initiatief.
> Landelijke wedstrijden...
Lezen van de Nieuwsbrief
1. Om de Nieuwsbrief te lezen in een volledig scherm.
2. Bijgevoegde foto's en buttons zijn vaak aanklikbaar en leiden u verder naar een website of webpagina met dit het onderwerp.
3. De 'Lees verder' functie naar een pagina waar het onderwerp nader wordt behandeld.
4. Advertenties worden gelinkt naar de website van adverteerder.
5. Button 'Agenda' leidt naar Agenda op de website.
6. Button 'Email' leidt naar uw mailbox voor mail aan redactie van de Nieuwsbrief.
7. Button 'Communicatie-cie' leidt naar webpagina van deze commissie.
8. Button 'Website' leidt naar website van onze Vereniging.


Nederlands Kampioenschap op De Batouwe!
Op zaterdag 20 augustus is De Batouwe opnieuw gastheer van het NGF Nederlands Kampioenschap voor golfers met een fysieke beperking.
> Lees verder...
Advertorial

Golfrestaurant De Batouwe
AUGUSTUS=RESTAURANT MAAND
Ter gelegenheid hiervan serveren wij in de maand augustus een speciaal menu tegen een speciale prijs!
Groene Specht broedt voor het eerst op De Batouwe!
Het vogelpaar heeft een natuurlijk nest gemaakt op hole Kersen 5 in de grote wilg links voor het water.  Een mooie natuurontwikkeling op onze baan! De Commissie Committed to Green heeft hier prachtig verslag van gemaakt op haar website ‘De Batouwe Natuur’ met schitterende foto’s van onze ‘eigen’ natuurfotograaf Kees van Rijsbergen.
> Naar 'De Batouwe Natuur'...
Inschrijven NGF-Competitie 2017
Vanaf 17 juli is het weer mogelijk om in te schrijven voor de NGF-Competitie van 2017. Inschrijven kan via de website onder 'Wedstrijden > Jaarkalender en inschrijven'.
Let op! Elke competitiedag/vorm heeft een eigen pagina. 
> Lees verder...
Dinsdag 9 augustus spelen we de Vriendinnendag. Wij zijn blij met de grote opkomst en maken er met z’n allen een feestje van!
De wedstrijd van 16 augustus is bijzonder omdat naast de gewoonlijk te winnen prijzen ook kans gemaakt kan worden om de Eclectic-wedstrijd te winnen. Over drie wedstrijdronden (31 mei, 16 augustus en 27 september) worden de beste scores van de Appel-lus genoteerd en opgeteld. De uiteindelijke winnaar wint de Eclectic wedstrijd. Laat deze kans niet voorbijgaan en doe weer mee!
Invullen van uw scorekaart
Bij het invoeren en controleren van de scorekaarten ontvangen wij de laatste tijd nogal wat onvolledig en/of foutief ingevulde scorekaarten, die dan helaas moeten worden afgekeurd of een NR (No-Return – dus verhoging van de handicap) tot gevolg hebben.
> Lees verder...
Vriendendag
Heeren opgelet! Maandag 22 augustus kunt u weer deelnemen aan de jaarlijkse Vriendendag. De Heeren-commissie nodigt u en uw gast van harte uit!
> Bekijk programma...
Wat doen de Senioren in augustus?
- Maandtrofee -
          - 3-bal Stableford Q-wedstrijd -                                                                           - INVITATIEwedstrijd -
                                               - Wooden Spoon Trofee -
> Lees verder...
Matchplay Kampioenschappen 2016
De oervorm van het golfspel. Matchplay! Deze Clubkampioenschappen worden deze maand weer gespeeld op De Batouwe. De inschrijving hiervoor is geopend. U kunt zich inschrijven op 3 september in de Jaarkalender op de website.
> Inschrijven...                                   > Wedstrijdreglement...
> Eregalerij dames...                           > Eregalerij heren...
'Flying Docters’
Het komt gelukkig niet veel voor, maar het kán gebeuren... Een ongeluk(je) in de baan. Dat kan van alles zijn. Een blaar, een insectenbeet, de enkel verzwikken tot zeer ernstige calamiteiten zoals een verdwaalde bal tegen het hoofd of hartproblemen.
Wist u dat onze Marshals hier direct eerste hulp bij kunnen verlenen!!
De Batouwe heeft een SOS telefoonnummer (0344 633125) voor als u in de baan loopt. Dit staat op alle afvalbakken in de baan vermeld, maar ook op de scorekaart. Ook handig om in uw telefoon op te slaan! Belt u dit nummer bij een ongeval en geeft u door waar u staat, dan snelt de Marshal naar u toe.
De marshalbuggy is uitgerust met tal van eerste hulpattributen. Belangrijkste is de AED, waarmee het hart gereanimeerd kan worden. Maar ook een verbandtas/-koffer is aanwezig. De Marshals volgen jaarlijks een korte cursus in het gebruik van de AED en hoe te reanimeren. Dat is voor ons allen zeer geruststellend!
In de verbandtas/-koffer zit allerlei klein verzorgingsmateriaal om bij een kleine verwonding of verstuiking, deze te verzorgen. Denk daarbij aan ijs, een tekenpen, pleisters en zalf, crème tegen insectenbeten, etc. Met extreem warm weer gaat de jerrycan met koud water ook mee. Uw natgemaakte handdoek kan dan eventueel voor verkoeling van de golfer of golfster zorgen.
Goed dat u het weet en maak er gebruik van!

                                                    
                                            

Email Marketing Powered by Mailchimp