december 2015, extra editie
Nieuwe software maandag 4 januari operationeel!
De nieuwe software van E-Golf4u, is vanaf maandag 4 januari 12.00 uur operationeel. Als u nog eens wil lezen waarom dit noodzakelijk was, leest u dat hier. Op de website is hierdoor een en ander gewijzigd. U ziet onderstaand in een preview wat u kunt verwachten.
Bovendien staat op de website een duidelijke handleiding, die u bij gebruik ondersteuning biedt. Deze zal ook 4 januari zichtbaar zijn.
Het gaat om onderstaande onderwerpen:
  • Mijn Profiel
  • Ledenzoeker
  • Jaarkalender en inschrijven
  • De Batouwe competities
  • Meerronde wedstrijden
  • Qualifyingkaart van andere golfbaan in NL of EGA-land registreren
Om deze pagina's en de andere pagina's met een slotje op de website te kunnen bezoeken, heeft u net zoals in het verleden een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze moeten opnieuw worden ingesteld! Uw gebruikersnaam blijft uw lidcode. Het wachtwoord is uw geboortedatum (ddmmjj). Niet moeilijk dus. Lees de uitgebreide handleiding hiervoor op de website.

In de vorige (Telegolf) versie is onduidelijkheid geweest over het wijzigen van uw wachtwoord en e-mailadres. Met de nieuwe button Mijn Profiel is dit verleden tijd. U houdt zelf uw persoonsgegevens bij! Ook het e-mailadres en wachtwoord. Voor goede communicatie zijn de juiste gegevens vereist. We hopen dan ook dat u deze functie gebruikt. Ook is hier uw handicap te vinden. De gespeelde Q-kaarten hiervoor en met een historie die ver terug gaat. Leuk om nog eens terug te kijken... Bovendien vindt u hier uw playing handicaptabellen, van alle kleuren tees, zodat u weet hoeveel slagen u mee krijgt.Op bovenstaand plaatje ziet u tevens waar u uitgebreide informatie vindt over het gebruik van deze nieuwe software. Onder de button Instellingen staat Uitleg ledenpagina's waar u dit allemaal kunt lezen! Ook hebben we het gebruik van de Golfterminal (zuil) in de hal van het Clubhuis opgenomen. Om eens door te lezen. Ter plaatse bij de zuil zal dit ook aanwezig zijn!

De Ledenzoeker is een stuk geavanceerder geworden met veel zoekfuncties. Kijkt u zelf, het spreekt voor zich.De Jaarkalender en inschrijven is voor velen een vaak bezochte omgeving. In gebruik lijkt dit programma veel op de vorige. Maar met meer mogelijkheden voor de wedstrijdleiding.
De Batouwe competities is een nieuwe button. Hier kunnen we de tussenstanden van seizoenwedstrijden, zoals bijvoorbeeld de Wintercup, laten zien. Een mooie aanvulling!
Ook Meerronde wedstrijden is nieuw. We kunnen hier de scores ingeven van bijvoorbeeld de Kampioenschappen Strokeplay, die gespeeld worden over vier rondes op twee dagen.
Onder de button Qualifying-kaart spelen is een nieuwe module 'Vreemde kaart' (buitenkaart) geïnstalleerd. U kunt hiermee thuis of elders, achter uw PC, tablet of smartphone, een qualifying- of wedstijdkaart, gespeeld op een andere baan in Nederland zelf registreren. Kaarten gespeeld op golfbanen buiten NL, in een EGA-land, kunnen ingevoerd worden met alleen de totaalscore.
De button Uw handicap komt in deze groep te vervallen. Al deze gegevens zijn nu te vinden in Mijn Profiel.

 
Wij hopen dat u snel vertrouwd bent met het nieuwe systeem! Hebt u vragen, stel ze ons, liefst per e-mail. Ga hiervoor naar onderstaande knop met de envelop.
Omdat de omzetting van de software samenvalt met de inschrijftermijn voor de wedstrijden Dames Winterkoningin en Wintercup, zal dit voor deze wedstrijden eenmalig op een andere manier plaatsvinden! Dit staat op de wedstrijdpagina en in de nieuwsrubriek op de homepage van de website beschreven.