Copy
View this email in your browser
Interessant weetje is dat je brein precies doet wat het denkt dat jij wilt dat het doet.

Je voelt hem al? Precies...  Dit wil dus niet zeggen dat het doet wat jij nodig hebt, wat werkelijk goed voor je is op de lange termijn. Deze week ging ik met een cliënte op zoek naar wat zij nou werkelijk wilde in de workshop ‘Visie van Hartstocht’.
Immers als er een vurig ‘ja’ in je brandt dan is het veel makkelijker om ‘nee’ te zeggen tegen de dingen die je niet wilt. Daarover spraken we tijdens de workshop ‘Visie van hartstocht’.
Dat vuur mag af en toe best aangewakkerd worden. Dream big, wordt er weleens geroepen. Sommige mensen durven niet eens te dromen of worden meteen erg kritisch wat een sluier werpt over de droom waardoor deze vervaagt. Ik gebruikte die dag de Walt Disney methode. De bedoeling is dat je zo lang mogelijk op de plek van de dromer blijft staan, als coach help ik je daarbij. Op die manier ontstaan er steeds meer beelden en komen er woorden. Je geraakt in een soort flow. Ik kijk ook altijd heel goed wie de stem is achter de dromer. Voordat we begonnen deden we eerst een korte meditatie-oefening.

Activiteiten

18-11-2016 Inloopochtend in de Kiep-Inn te Nederweert.
25-11-2016 Inloopochtend in de Kiep-Inn te Nederweert.
30-11-2016 Workshop intuïtief schrijven, locatie EquiJoy in Ell.
12-01-2017 (of omliggende datum) start groepstraining Mindfulness bij Pentacoaching in Weert.
                   
Collega Kim Besselink organiseert op 12 november een gratis preview in Ell, voor een meerdaagse training El Caballo es Maestro in Zuid Spanje, die gaat over persoonlijk leiderschap. https://www.facebook.com/El-Caballo-es-Maestro-1612335742389497/?fref=ts Vooraf aanmelden via info@equijoy.nl

Informatie/aanmelden Intuïtief schrijven
Informatie/aanmelden cursus Mindfulness
Deel dit bericht op Facebook
Deel dit bericht met iemand per mail
Copyright © 2016 Jij bent Oké, All rights reserved.

info@jijbentoke.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp