Copy
Ik voel me heel anders.
BEVRIJD!
View this email in your browser
Preventie
Beter voorkomen dan genezen is een spreekwoordelijk gezegde. Steeds meer werkgevers ontdekken de kracht van Mindfulness.  Hoor jij daar ook bij?
Mindfulness in bedrijf
Dit varieert van Mindful werken tot beweging- en meditatie oefeningen en ook trainingen die erop gericht zijn bepaalde patronen te doorbreken.

Ervaring van één van de deelnemers
 

Een van de deelnemers met een eigen bedrijf en herstellende van een burn-out schrijft:
Als je er niks over verteld had was ik er nooit aan begonnen.
Alle thema’s die behandeld werden spraken me aan. Aan het begin van de cursus werd gezegd dat je niet alles klakkeloos aan moet nemen maar moet gaan ervaren en je eigen leraar bent. Ik heb dat als zeer verhelderend ervaren. Ik heb een hele andere kijk gekregen op de maatschappij en mezelf. Wat doen we onszelf toch eigenlijk aan om altijd maar door te rennen. Het heeft me veel inzichten en rust gegeven en laten inzien wat me ziek heeft gemaakt.  Het was raar te beseffen dat ik mezelf ziek had gemaakt. Dagelijks ben ik bezig mijn vast patroon te doorbreken. Ik voel me heel anders. BEVRIJD!
Heb jij interesse in een training Mindfulness maar weet je niet of dit ‘jouw ding’ is schrijf je dan in voor een workshop. Deze gaat plaatsvinden in mei en juni. Exacte datum prikken we in overleg met de mensen die zich aanmelden. De workshop duurt ca. 3 uur en in die tijd ga je zelf aan de hand van een aantal oefeningen ervaren wat Mindfulness is. De thema's worden besproken die tijdens een training aan bod komen en ook zullen mensen aanwezig zijn die aan een training hebben deelgenomen waaraan je vragen kunt stellen.
Mindfulness in bedrijf
Op aanvraag
Informatie
Workshop Mindfulness
€ 20,-
Inschrijven
Delen op Facebook
Vertel een vriend/relatie
Delen op LinkedIn
Copyright © 2016 Jij bent Oké, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp