Copy
Mail in browser weergeven

Herinnering: Masterclass Cognitive Computing en het Internet of Things

Vakoverstijgend

Beste Frans,
op 19 mei en 2 juni 2016 organiseert Bètasteunpunt Amsterdam in samenwerking met IBM een masterclass over belangrijke ontwikkelingen in de ICT: Cognitive Computing (Kunstmatige Intelligentie) en het Internet of Things (IoT). Afzonderlijk en in combinatie vormen deze ontwikkelingen een inspiratie voor compleet nieuwe toepassingen en voor nieuwe beroepen.

Deze masterclass is in de eerste plaats bedoeld voor docenten informatica, maar zijn ook geschikt voor geïnteresseerde docenten van andere bètavakken. Het doel is om de docenten kennis te laten nemen met deze onderwerpen, en inzicht te geven in mogelijke toepassingen en de gevolgen daarvan, onder andere voor de beroepspraktijk.

De vertaalslag naar het onderwijs moet plaatsvinden in aansluitende werkgroepen met de deelnemers tijdens en na afloop van de masterclass. Meer informatie hierover wordt gegeven tijdens de masterclass.


Met vriendelijke groeten,

Eelco Dijkstra
Steunpuntcoördinator Informatica

Activiteit info

Datum: 19 mei en 2 juni 2016
Tijd: 15:30- 20:00 u
Locatie: Johan Huizingalaan 765, 1066 VH Amsterdam
Kosten: €75
MELD JE NU AAN
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief of een activiteit van Its Academy, of omdat u zelf een project heeft aangemeld.

Its Academy
Its Academy De Boelelaan 1085 Amsterdam, 1081 HV Netherlands

Ik wil geen mail meer ontvangen van Its Academy    Mailvoorkeuren wijzigen 

Email Marketing Powered by MailChimp