Copy
View this email in your browser
Vi på Scenkonst Västernorrland är en viktig del av Västernorrlands regionala utveckling och därför är barn och unga vår mest prioriterade målgrupp, det handlar om demokrati. För oss är det viktigt att alla barn i länet får tillgång till konst och kultur och därför är samarbetet med skolorna oerhört viktigt. Med hjälp av jojjo.se kan kommuner och skolor på ett enkelt sät se till att alla barn får tillgång till bra kultur, där finns allt vi gör för barn och unga i Västernorrland.

Julens pärlor

Nordiska Blåsarkvintetten ger sin återkommande konsert Julens Pärlor där de framför ett knippe av julens mest älskade melodier blandat med klassiker ur blåskvintettrepertoaren.

Kammarmusikaliska örhängen

Inför denna konsert har Nordiska Kammarensemblen tagit hjälp av vänföreningen Musikens Vänner för att skapa ett program med några av musikhistoriens mest älskade verk.

Mikke tipsar!

Julen står för dörren. Här kommer några klimatsmarta julklappstips:


Trettondagskonsert - Happy Days Are Here Again
Fira trettondagshelgen med Jeanette Köhn, Karl Dyall, Rennie Mirro, Nordiska Kammarorkerstern och Trio X i en helgjuten föreställning med referenser till sångens och dansens stora!


Festivalpass till Meltingpoint Music Festival 2020
Den 16 januari 2020 inviger Musik Västernorrland första upplagan av Melting Point Music Festival, en långhelg som rymmer allt från pop och klassiskt till kör och jazz. Ett kreativt nav där kulturer, genrer och människor möts och inspireras i musikens tecken.


Pinocchio
Årets familjeföreställning på Teater Västernorrland är en storslagen musikal efter den klassiska sagan om Pinocchio, med nyskriven musik av medlemmar ur glamrockbandet The Ark.
Copyright © 2019 Scenkonst Västernorrland, All rights reserved.
Avsluta prenumeration på nyhetsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scenkonst Västernorrland · Norra Järnvägsgatan 8 · Sundsvall 852 31 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp