Copy
View this email in your browser
Välkommen till en ny mötesplats! Upplev och inspireras av ett rikt kulturliv i Sundsvalls nyrenoverade teaterkvarter. 12-13 mars startar invigningen. Konsertteatern, Sundsvalls Teater och Sveateatern fylls av musik, dans, rundvandringar, teater, film och seminarier. Väl mött i salongerna!

En ny teater växer fram

I över ett år har det sågats, spikats, borrats, målats och putsats i Konsertteatern på Köpmangatan i Sundsvall. Nu står den klar att intas av ivriga kulturutövare och förväntansfull publik.Tre scener, två diskar för pausservering och ordentliga loger ryms i huset. I direkt anslutning till foajén finns också en ny restaurang som öppnar i september.  

Sundsvalls Teater har fått nya stolar och ombyggt scengolv. Även utrymmen för ljud- och ljusteknik, kostym, mask, peruk, snickeri, smide och administration har förbättrats för att ge Teater Västernorrland ändamålsenliga lokaler.
En helg full av överraskningar
Ta del av hela programmet för invigningen av Sundsvalls nyrenoverade teaterkvarter. En intensiv vecka med kulturupplevelser väntar. Fri entré lördag 11:00-16:00, söndag 11:00-15:00. Glöm inte att boka dina kostnadsfria biljetter hos Entré Sundsvall.
Copyright © 2015 Scenkonst Västernorrland, All rights reserved.

Avsluta prenumeration på nyhetsbrev