Copy
View this email in your browser

Slutsåld!

Onsdag 30 november spelar Nordiska Kammarorkestern tillsammans med Annika Norlin. Konserten är slutsåld såklart, det gillar vi!

(nästan) Slutsåld!

Teater Västernorrlands Lunchteater börjar också bli slutsåld. Du som vill ha en plats behöver gå och köpa din biljett snarast.

Så funkar det

Fråga: Varför gör ni inte opera på Scenkonst Västernorrland?

Svar: Vi som bor i norra Sverige bor ganska glest och är inte så många. Därför finns det ett samarbete som kallas Norrlands nätverk för musikteater och dans (NMD). Det innebär att vi lånar ut vårt fina internationella danskompani Norrdans till hela norra Sverige och i gengäld kan operaproduktioner från Norrlandsoperan, Piteå Kammaropera och Estrad Norrs barnopera komma hit till Västernorrland. Det här stora turnésamarbetet finansieras av Kulturrådet.
Bilden är från Piteå Kammaroperas föreställning Kärleksmaskinen, foto: Anders Alm.

Mikke tipsar!

Nästa vecka är det höstlov, det betyder vila för barnen och fortbildning för lärarna. På måndag har vi Film i skolan-dagen i Sundsvall, massor med lärare kommer och får lära sig om film i klassrummet. På tisdag blir det En dag om Scenkonst i skolan i Härnösand, lika många lärare kommer och lär sig om estetiska lärprocesser.

De som är lediga på höstlovet kan gå på konserter och mycket annat, till exempel göra teaterworkshop hos Teater Västernorrland om de är 12-14 år. Norrdans föreställning Human after all har premiär ikväll, en jättefin föreställning som Olga Tsvetkova gjort tillsammans med de två praktikanterna som är hos Norrdans just nu. Den spelar också under höstlovet såklart. Och sist men absolut inte minst: Fallet Exet har gjort braksuccé under sin skolturné i Västernorrland under hösten och kommer nu hem till Teater Västernorrland i Sundsvall och gör de sista offentliga föreställningarna. Missa inte chansen att leka tv-spel och teater på samma gång! 
Copyright © 2019 Scenkonst Västernorrland, All rights reserved.
Avsluta prenumeration på nyhetsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scenkonst Västernorrland · Norra Järnvägsgatan 8 · Sundsvall 852 31 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp