Copy
Hírlevél, szeretettel :)
2020. április

Köszöntünk a Szentjánosbogár Közösség hírlevelének olvasói között!


Rövid Híreink

Lelki Napok 2020
A koronavírus járvány miatt elrendelt egészségügyi veszélyhelyzet, és a kialakult körülmények hatására az idei Gyerek, Kamasz és Ifjúsági Lelki Napok elmaradása mellett döntöttünk. További részletekért katt ide.

közösségerősítő (18+ vezetőknek): 07.22.-07.26.
Családos I. és II. turnus: 07.22.-07.26. és 07.26.-07.30. Jelentkezés itt
AdjukÖssze kampány a Bogárnak
Ismét AdjukÖssze kampánnyal jelentkezünk, a többségetek már ismeri a felületet, vagy ennek a menetét. Lehet adományozni a hagyományos módon is nekünk, a bankszámlánkra (Szentjánosbogár KHE - 11100104 18689156 35000008 (CIB Bank) utalni - hálásan köszönjük mindazoknak, akik élnek bármelyik lehetőséggel! 

Támogass minket, hogy a járvány idején is lehessenek (online) lámpástöltő programjaink és a jövő évben ismét táborozhassunk együtt.  
https://adjukossze.hu/k…/segits-hogy-orizhessuk-a-fenyt-1927

#szentjánosbogár #adjukössze #adnimenő

Az eddigi évekhez képest az a különbség, hogy most minden eddiginél nagyobb szükség van a támogatásotokra, hisz a járvány miatt elmaradnak a táborok, ami már önmagában is nehéz, de ez a bevételeink alakulására is hatással van.

Azért, hogy ezt a kárt mérsékelhessük, elindítjuk most ezt a kampányt, ha tudtok, álljatok az ügy mellé adományozással, a hír továbbadásával. 
Adó 1 % a Bogárnak
Ismét elérkezett, az adóbevallások ideje. Emellett legkésőbb (az új gazdaságvédelmi akcióterv keretében) május 20 helyett szeptember 30-ig nyilatkozhattok, kit támogattok. Kérlek, ha teheted, add a Szentjánosbogár Közhasznú Egyesületnek az 1%-odat és légy a nagykövetünk, biztass erre minél többeket környezetedben! (tesó, szülők, rokonok, barátok, munkatársak...)

Adószámunk a következő: 18689156-1-42
Gintner Kingának köszönhetően videó is készült, ami bepillantást enged táborainkba, programjainkba :)
Hogyan rendelkezhettek adótok 1+1 %-áról?
Minden információt megtaláltok a honlapon.

Megújult a honlapunk
Sok éve megálmodtuk, hogy a bogár honlapot szeretnénk frissíteni, praktikusabbá, fiatalosabbá és könnyen átláthatóvá tenni, ahol akár sok blogbejegyzés, cikk is helyet kaphat a hírek, események mellett. Sokan dolgoztak az ügyön az eltelt idő alatt, hálásak vagyunk nekik ezért, viszont ezidáig valahol mindig elakadt a dolog. 

Köszönjük folyamatos, áldozatos munkáját Oltványi Gábornak és Venczel Zsoltnak nélkülük, nem működött volna egyáltalán a honlapunk! 

Most viszont első sorban Szebellédi Áronnak, Végh Istvánnak és Vér Gábornak köszönhetően megvalósult a tervezett projekt!!!
Hálásan köszönjük munkájukat!!! Illetve mindenkinek, aki még segített! 


A szokásos linken, itt tudjátok elérni. :)

Amennyiben van javítandó visszajelzésetek a tartalommal, vagy kinézettel stb. kapcsolatban, azt írjátok meg ide: bogarhonlap@gmail.com

Várjuk azok jelentkezését, akiknek lenne kedve tartalmat gyártani (cikkek, beszámolók stb.). Most úgyis van rá idő, nem? Írj nekem, ha kipróbálnád magad! Használjuk ki, hogy teremtődött rá hely és lehetőség :)

Kövessetek minket az alábbi felületeken is friss hírekért:
Facebook
Website
Instagram
YouTube
Finta Zsolt lett 2019 Szentjánosbogár Önkéntese
Gratulálunk neki és köszönjük a közösségért végzett szolgálatait!

Imádkozzatok érte, jelenleg a váci egyházmegye papnövendéke! :)
Itt olvashatjátok a bemutatkozását. 

Lelki Programajánló

Online bogármise, vasárnaponként
Csatlakozzatok be ti is vasárnaponként 11-kor a Szentjánosbogár YouTube csatornáján, ünnepeljünk együtt minél többen! FB esemény

 

INIGO imaest online - keddenként online

A kedd esti imaest lehetőséget nyújt a mindennapokban találkozni Jézussal, a Főbogárral. Tér nyílik Vele időzni. Engedni, hogy szeretete, igéi alakítsák életünket. A vasárnapi evangéliumról való elmélkedés, a csend, a zene, a templom figyelmünket, szívünket Isten jelenlétében tartja.
Gyere te is, és időzz rendszeresen az Ő jelenlétében, keddenként 19 órától 20 óráig a pesti Jézus Szíve Jezsuita Templomban. Illetve a járvány alatt a jezsuiták Youtube csatornájánBővebben az imaest menetéről.

 

Nagyböjti Lelki nap előadás – Az áldozat értéke

A Szentjánosbogár közösség YouTube csatornáján megtalálható.

Áldott, szép Fényes Hetet Kívánunk! Maradjatok meg minél tovább a Feltámadt Úr örömében!

Várjuk visszajelzésed, ne tartsd magadban! :)
Üdvözlettel,
Kata és Bence
Facebook
Website
Instagram
YouTube


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Szentjánosbogár KHE · Horánszky utca 20 · Budapest, Budapest 1085 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp