Copy
Verenigingsnieuwsbrief | 21 november 2019 | Regio Oost
Regiosymposium 'Superclubs': 26 november in Apeldoorn

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dit houdt in dat we een regiosymposium organiseren voor alle clubbestuurders op 26 november in Apeldoorn. Tijdens het regiosymposium presenteren we de laatste ontwikkelingen vanuit de Nevobo, waaronder de ‘Superclubs’. Een ‘Superclub’ is een volleybalvereniging die gebruikmaakt van professionele ondersteuning op het gebied van bestuur, technische zaken en/of training. Dit model versterkt en maakt een vereniging toekomstbestendiger. Tevens besteden we aandacht aan de vertaalslag van ‘Superclubs’ richting jullie vereniging. Voor meer info over het regiosymposium, klik hier.
Klik hier voor tijden en aanmelden
Net als Pollux en VIOS Eefde met de vereniging naar het OKT?

Volleybalvereniging Pollux Oldenzaal viert haar 50-jarig jubileum in 2020! Het jubileumjaar trappen ze af met het bezoeken van een wedstrijd van de Volleybaldames die strijden voor hun laatste kans op een olympisch ticket.
Maar liefst 72 leden gaan plaatsnemen in een verenigingsvak tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Omnisport Apeldoorn welke plaatsvindt van 7 t/m 12 januari. Ook VIOS Eefde gaat er in Apeldoorn bij zijn met 50 leden!
Beide verenigingen maken hiervoor gebruik van de verenigingsactie van de Nevobo.
Hebben jullie als vereniging ook iets te vieren? Of vind je het gewoon een leuk uitje om het clubgevoel een boost te geven? Bekijk dan onze interessante verenigingsacties via deze link.
Meer over de OKT verenigingsactie
Boete illegaal gebruik foto’s: wat kun je doen?

Meerdere volleybalverenigingen zijn opgeschrikt met facturen voor het illegaal gebruik van foto’s in hun clubkanalen. De kosten lopen al snel op tot een paar honderd euro. Hoe los je dit op?
Lees er snel meer over!
Promoot het OKT en ontvang twee gratis kaarten

Van 7 t/m 12 januari spelen de Volleybaldames het olympisch kwalificatietoernooi in Omnisport Apeldoorn. Om de tribunes oranje te kleuren, hebben we jullie hulp nodig! Hiervoor hebben we een kant-en-klare toolkit voor verenigingen gemaakt, waarmee je het OKT via jouw club onder de aandacht kunt brengen in ruil voor twee vrijkaarten! Ga snel naar onderstaande button, lees de voorwaarden en download de toolkit!
Help jij ons mee?
Maatschappelijke diensttijd voor jongeren biedt mogelijkheden voor verenigingen

De maatschappelijke diensttijd in de sport is een nieuw initiatief waarbij jongeren een eerste werkervaring opdoen. Een ervaring waarbij ze hun eigen talenten ontdekken en ontplooien en tegelijkertijd voor een maatschappelijke impact zorgen. Het biedt verenigingen een mooie kans om de talenten van de toekomst te ontmoeten én aan zich te verbinden.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden
Inschrijving selectietrainingen Pre Jeugd Oranje geopend!

In februari 2020 krijgen jonge talentvolle meisjes en jongens de kans om mee te doen aan selectietrainingen voor de nieuwe lichtingen van Pre Jeugd Oranje. Pre Jeugd Oranje is de jongste jeugdselectie van Oranje en is bedoeld voor meisjes die geboren zijn in 2006 en 2007 (U15) en jongens die geboren zijn in 2005 en 2006 (U16). Speelt er bij jouw club een talent met veel ambitie die aan deze leeftijdseisen voldoet? Meld hem of haar dan aan via het inschrijfformulier in onderstaand bericht! In dit bericht lees je ook exact hoe het selectieproces in zijn werk gaat.
Meer lezen en/of inschrijven
Kalender

- Bijscholing Scheidsrechters (Kaartgebruik), Duiven, 27 november
- Bijscholing Scheidsrechters (Techniek), Amersfoort, 28 november
- Regiosymposium, Apeldoorn, 29 november
- Bijscholing Scheidsrechters (Kaartgebruik), Sint Anthonis, 1 december
- Bijscholing Scheidsrechters (Kaartgebruik), Enkhuizen, 3 december
- Regiosymposium, Assen, 9 december
- Bijscholing Scheidsrechters (Techniek), Emmeloord, 9 december
- Bijscholing Scheidsrechter (Netsituaties), Lichtenvoorde, 12 december
- Bijscholing Traininggeven, Assen, 13 december
- NK Beach, Aalsmeer, 3 t/m 5 januari 2020
Accountmanagers Regio Oost
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen of heb je vragen?
Neem contact op met Jeroen of Kira.
Jeroen van der Linden
jeroen.van.der.linden@nevobo.nl
06 1312 8973
Kira Schorn
kira.schorn@nevobo.nl
06 1526 9329
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.