Copy
Verenigingsnieuwsbrief | 26 juni 2020 | Regio Oost
Hoe organiseer je per 1 juli (outdoor) volleybal?

Per 1 juli worden de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. Maar waar moet je per 1 juli nog wel rekening mee houden?
Lees het snel!
Bekijk onze webinars nu terug!

Ter ondersteuning van onze verenigingen in coronatijd organiseerden wij een reeks webinars. Twee daarvan kun je nu terugkijken! Remko Kenter van Action Volley en Lesley de Jonge vertelden tijdens hun webinar ‘Action Volley: een andere manier van denken en doen!’ hoe je als (beginnende) jeugdtrainer kinderen kunt inspireren en uitdagen met Action Volley. Bij de tweede terug te kijken webinar ‘Aan de slag met een professional?’ laat Peter van Tarel, manager Sportontwikkeling Nevobo, zien of én hoe een professional voor jouw vereniging het verschil kan maken.
Haal er je voordeel uit!
Video: Peter Sprenger spreekt dank en ambities uit

Nevobo-voorzitter Peter Sprenger kijkt in een videoboodschap terug op de turbulente coronaperiode en blikt vooruit op de uitdagende periode die voor ons ligt.
Bekijk de videoboodschap!
Succesvolle kick-off TeamNL Beach Tour

Dinsdag 16 juni is in Sliedrecht het project TeamNL Beach Tour van start gegaan. Christiaan Varenhorst trapte samen met Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Yorick de Groot de eerste af. Ruim 50 jeugdleden van Sliedrecht Sport werden flink aan het werk gezet. De komende weken krijgen tientallen clubs ook bezoek van de beste beachvolleyballers van Nederland.
Lees snel meer!
Accountmanagers Regio Oost
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen of heb je vragen?
Neem contact op met Jeroen of Kira.
Jeroen van der Linden
jeroen.van.der.linden@nevobo.nl
06 1312 8973
Kira Schorn
kira.schorn@nevobo.nl
06 1526 9329
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp