Copy
Beste <<First Name>>,

Zoals je wellicht al ter ore is gekomen, gaat de Nevobo zaalcompetitie vanaf seizoen 2017-2018 digitaal! Alle resultaten van competitiewedstrijden worden dan ingevoerd via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Aangezien het systeem heel gebruiksvriendelijk is en er geen Wifi in de hal nodig is voor ‘resultaat invoeren’ binnen DWF, maakt het jouw taak als scheids makkelijker. Om te zorgen dat ook jij klaar bent voor de overgang naar resultaat invoeren binnen het DWF, hebben wij een aantal hulpmiddelen ontwikkeld. Je vindt ze in deze mailing. 
Wat verandert er voor jou?

De overstap naar resultaat invoeren via DWF levert jou als scheidsrechter ook voordelen op. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, mede omdat de namen en nummers altijd goed leesbaar zijn. Daarnaast is jouw taak binnen DWF heel overzichtelijk: Voor de wedstrijd check je of alle spelers en officials zijn ingevoerd, controleer je de spelerskaarten en vink je ze, bij akkoord, aan. Nadat je de rugnummers hebt gecontroleerd, start de teller de wedstrijd binnen DWF. Na de wedstrijd check je opnieuw de ingevoerde gegevens (resultaat, spelers en eventuele sancties) en vink je af voor akkoord. Met de gele knop verzend je vervolgens het formulier. 
Stappenflyer, handleiding en FAQ's

Hoewel het DWF-gebruik heel eenvoudig is, hebben we toch een paar hulpmiddelen ontwikkeld om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Digitale stappenflyer
Op de digitale stappenflyer is voor iedere gebruiker, stap voor stap, kort toegelicht wat er van hem of haar wordt verwacht voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd. Handig om uit te printen en op iedere teltafel neer te leggen! Deze week sturen we iedere club de stappenflyer ook per post toe.

Handleiding
De DWF handleiding resultaat invoeren beschrijft wat uitgebreider wie wat moet doen om optimaal van het systeem gebruik te maken.

Veelgestelde vragen
De meest gestelde vragen vind je ook op Nevobo.nl/DWF.

DWF voor alle competitiewedstrijden
Wil je exact weten welke wedstrijden overgaan op het DWF, bekijk dan de lijst van het DWF gebruik bij de soorten competities en toernooien.

Mocht je, na het raadplegen van bovenstaande bronnen, toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met de DWF contactpersoon van jullie Nevobo regiokantoor.

Vereenvoudigd wedstrijdformulier voor 3e divisie en hoger
Voor teams die uitkomen in de 3e divisie of hoger geldt nog wel de verplichting om, bij gebruik Resultaat invoeren, de stand ook bij te houden op een (vereenvoudigd) wedstrijdformulier. Dit hoeft niet meer te worden opgestuurd, maar dient tot het einde van het seizoen wel bewaard te worden.
Nederlandse Volleybalbond
Wattbaan 31-49
Nieuwegein, 3439 ML
Netherlands

Add us to your address book
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Volleybalbond · Wattbaan 31-49 · Nieuwegein, 3439 ML · Netherlands