Copy
Verenigingsnieuwsbrief | 16 december 2019 | Regio Oost
Sterkere clubs door inzet professionals

Om volleybal in ons land groter en invloedrijker te maken, heeft de Nevobo de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in topsportevenementen en het versterken van de nationale teams. Zaterdag besloot het hoogste bestuursorgaan van de bond, de Bondsraad, dat de volgende logische stap is verenigingen verder te helpen. Dat moet vooral gebeuren door op lokaal niveau een professionaliseringsslag te gaan maken.
Lees meer
Opleiders gezocht voor techniek en arbitrage!

Vind jij het leuk om anderen iets te leren? Om hen verder te brengen in hun leerproces en zelf te laten ervaren waar ze allemaal toe in staat zijn? Heb je zelf de scheidsrechters- of trainersopleiding doorlopen en heeft dit jou inspiratie gegeven om zelf voor een groep te willen staan? Dan is dit je kans om opleider te worden.
Lees er alles over
Ga eens lekker zitten!

Dat er steeds meer interesse is voor zitvolleybal, blijkt uit de cijfers van afgelopen jaar. In 2019 maakten middels 63 zitvolleybalclinics ruim 3.300 mensen kennis met de paralympische variant van onze sport. Inmiddels kun je bij 22 clubs in ons land zitvolleyballen, daarnaast werd het mobiele zitvolleybalveld afgelopen jaar 24 keer opgetuigd om de sport te promoten.
De meerwaarde van zitvolleybal voor jouw vereniging
#DOESLIEF in het volleybalveld

Hoewel begin dit jaar nog uit onderzoek bleek dat volleybal de sportiefste teamsport van ons land is, krijgen de Nevobo kantoren de laatste maanden een stijgend aantal meldingen van onsportief gedrag. Laten wij, volleyballend Nederland, daar met zijn allen heel snel wat aan gaan doen!
Kom in actie!
Geen Code Oranje tijdens OKT Dames

Naar aanleiding van diverse vragen van verenigingen scheppen we met dit bericht duidelijkheid dat tijdens het OKT in Apeldoorn geen Code Oranje gebruikt zal worden. Ook het programma in de Eredivisie Volleybal blijft gedurende het OKT ongewijzigd.
Peter Sprenger ook komende jaren voorzitter Nevobo

De 54-jarige Sprenger werd zaterdag op het kantoor van de Nevobo in Utrecht door de bondsraad herkozen voor een tweede termijn. Met Peter Sprenger als voorzitter professionaliseerde de Nevobo zich de afgelopen vier jaar in rap tempo. Door zijn herverkiezing geeft de bondsraad hem het mandaat dit proces de komende vier jaar te continueren.
Lees meer
Kalender

- Bijscholing scheidsrechters [Intervisie], Emmen, 8 januari
- Bijscholing leerklimaat / sportklimaat, Assen, 10 januari
- Bijscholing scheidsrechters (Samenwerking), Barneveld, 14 januari
- Bijscholing scheidsrechters [Samenwerking], Ommen, 15 januari
- VT2 Workshop 2, Amersfoort, 16 januari
Accountmanagers Regio Oost
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen of heb je vragen?
Neem contact op met Jeroen of Kira.
Jeroen van der Linden
jeroen.van.der.linden@nevobo.nl
06 1312 8973
Kira Schorn
kira.schorn@nevobo.nl
06 1526 9329
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.