Copy
Verenigingsnieuwsbrief | 23 juli 2020 | Regio Oost
TASO-regeling voor amateursportorganisaties

Amateursportorganisaties die schade geleden hebben door de maatregelen ter bestrijding van COVID-19 kunnen een tegemoetkoming ontvangen. Er is een bedrag van 19,5 miljoen euro beschikbaar. 
Haal er je voordeel uit
Steun je club met hulp van Volleybaldirect!  

Voor onze verenigingen heeft Volleybaldirect de Steun je club-actie gelanceerd. Hiermee ontvangt jouw vereniging bij iedere bestelling van € 100,- of meer een cheque t.w.v. € 10,-! Om jouw leden te activeren voor deze actie heeft Volleybaldirect een promotiepakket samengesteld die je direct kunt inzetten.
Activeer je leden nu
Communicatiemiddelen outdoor volleybal gewijzigd! 

Voor het organiseren van outdoor volleybal zijn de protocollen eerder al herschreven op basis van de wijzigingen per 1 juli. De communicatiemiddelen voor ‘Organisatie outdoor volleybal’ zijn daar ook op aangepast. 
Bekijk ze snel!
Protocol Verantwoord Sporten aangescherpt  

Per 30 juni is het Protocol Verantwoord Sporten op enkele punten aangescherpt. Om verenigingen in deze aanscherpingen te ondersteunen is de Handreiking Crowdmanagement gepubliceerd.
Haal er je voordeel uit
Voel je thuis in de sport! 

Deze weken blijkt dat in- en uitsluiting in de sport een niet te onderschatten probleem is. Maar hoe ga je dit tegen? NOC*NSF heeft speciaal hiervoor een themapagina geopend. 
Ga ermee aan de slag!
Terug- en vooruitblik succesvol SchoolVolley+ 

SchoolVolley+ ging bij 80 basisscholen en BSO’s langs om vervolgens 8.000 kinderen in beweging te krijgen! Dit kunnen we gerust een succes noemen. Waar is dit alles begonnen en hoe gaat het verder? 
Je leest het hier
Veilig sporten met uitingen van FaberExposize! 

Gelukkig… sinds 1 juli mogen we weer de zaal in en zijn er vele beperkingen komen te vervallen, ook voor beach! Maar hoe bewaken we de veiligheid voor spelers en toeschouwers buiten het sporten om?
 
Lees het hier!
Meld je aan voor de Njoi College Tour  

Ben jij trainer en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Njoi College Tour maakt dit mogelijk! Laat je inspireren door grote namen als Matt van Wezel en Laura Dijkema en verdien licentiepunten. 
Lees snel meer
Bekijk de webinar ‘Professionalisering’ nu terug! 

In deze webinar laat Peter van Tarel, manager Sportontwikkeling Nevobo, zien of én hoe een professional voor jouw vereniging het verschil kan maken. 
Bekijk de webinar terug
Accountmanagers Regio Oost
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen of heb je vragen?
Neem contact op met Jeroen of Kira.
Jeroen van der Linden
jeroen.van.der.linden@nevobo.nl
06 1312 8973
Kira Schorn
kira.schorn@nevobo.nl
06 1526 9329
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp