Copy
Verenigingsnieuwsbrief | 9 juni 2020 | Regio Oost 
TeamNL Beach Tour komt naar jouw vereniging!

Dé beachvolleyballers van TeamNL komen naar jouw vereniging om jullie jeugd met gave clinics klaar te stomen voor een mooie toekomst in het zand! Benieuwd hoe?
Lees snel meer en meld je aan!
Ook binnen mag er gevolleybald worden per 1 juli

Eind mei maakte de regering bekend dat binnen volleyballen per 1 juli onder strikte voorzorgsmaatregelen weer mag. Ook sportkantines mogen vanaf deze datum de deuren weer openen. Volgens de ‘routekaart’ van de regering is 1 september nog altijd het moment waarop er binnen alle sporten (binnen en buiten) weer wedstrijden gehouden mogen worden.
Lees meer
Versoepeling voor 1,5 meter afstandsregel en het aantal sporters per veld

Per 1 juni vervalt de 1,5 meter afstandsregel voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar tijdens het sporten en wordt er per deze datum ook geen maximum meer gesteld aan het aantal sporters per veld bij outdoor volleybal. De 1,5 meter onderlinge afstand dient wel gehandhaafd te worden voor spelers van 19 jaar en ouder. Deze versoepelingen en alle andere updates in coronatijden vind je terug op onze speciale corona-pagina.
Naar corona-pagina met alle updates
Communicatiemiddelen outdoor volleybal gewijzigd

Door de versoepeling van een aantal maatregelen zijn de communicatiemiddelen voor het opstarten van outdoor volleybal gewijzigd. De gewijzigde middelen worden weergegeven met ‘GEWIJZIGD PER 1 JUNI’. Vervang ze waar nodig.
Bekijk hier de vernieuwde communicatiemiddelen
Campagne ‘Mag ik straks ook weer meedoen?’

Als gevolg van de coronacrisis komen meer gezinnen in financiële problemen en kunnen de contributie voor de sportclub van hun kind niet meer betalen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Ook volleybalverenigingen kunnen helpen. Hoe? Lees het in dit artikel.
Kom in actie!
De Beachvolleybalschool weer op het Haagse strand

Het was voor Tijmen Companjen van De Beachvolleybalschool uit Scheveningen flink lobbyen, maar de trainingen mogen weer gegeven worden op het strand naast het beachstadion in Scheveningen.
Lees hier zijn verhaal!
Stel je vraag aan de bondsraadsleden!

Heb jij een vraag of andere input voor de Bondsraad van de Nevobo naar aanleiding van de gepubliceerde bondsraadsstukken? Meld je dan aan voor een online ontmoeting met de bondraadsleden van regio oost. Zij zitten dinsdagavond 23 juni achter hun laptop klaar om met verenigingen in gesprek te gaan. Aanmelden kan via deze link tot uiterlijk 18 juni. Vermeld in het aanmeldformulier meteen welke punten je met de bondraadsleden wilt bespreken.
Aanmeldformulier
Komende webinar

Dinsdag 16 juni 20.00 – 21.15 uur:
Aan de slag met een professional? – Peter van Tarel
Accountmanagers Regio Oost
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen of heb je vragen?
Neem contact op met Jeroen of Kira.
Jeroen van der Linden
jeroen.van.der.linden@nevobo.nl
06 1312 8973
Kira Schorn
kira.schorn@nevobo.nl
06 1526 9329
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp