Copy
SOB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2017
Bekijk de webversie
Nieuwsbrief SOB Barendrecht
Dit is de nieuwsbrief van SOB Barendrecht. Deze houdt u op de hoogte van de (loopbaan) activiteiten van het voortgezet onderwijs in Barendrecht. Scholen en bedrijven werken samen zodat leerlingen van 12 tot 18 jaar een kijkje kunnen nemen in de (beroeps)praktijk en hierdoor bewuster een vervolgstudie kiezen.

Bedrijfsbezoeken Dalton Lyceum een succes

Flextra bedrijfsbezoek
Dalton Lyceum is met alle mavoleerlingen klas 3 woensdag 15 februari 2017 naar bedrijven gefietst voor een bedrijfsbezoek. Dankzij Euser Transport, AgroFair Benelux, Flextra Groep, De Bondt Grafimedia, Brandweer Barendrecht en CoolFresh konden de leerlingen kennismaken met verschillende beroepen en hoe de processen lopen in hun organisatie. Lees meer.

Edudelta koppelt lesprogramma aan bedrijfsbezoeken en gastlessen

Meeder bedrijfsbezoek
Edudelta is afgelopen weken naar verschillende bedrijven op bezoek geweest. Dit zijn de bedrijven Meeder, Safe-Beveiliging en GKB Groep. Staples staat nog op de planning en misschien ook Burchthuys Wonen. We zoeken nog een horeca-bedrijf. Komt u een gastles geven? Of ontvangt u de leerlingen liever op uw bedrijf? We horen het graag. Uw bezoek wordt geïntegreerd in het lesprogramma. Lees meer.

Bedrijven gezocht voor 27 maart 2017

Flextra bedrijfsbezoek

Maandag 27 maart 2017 gaan de leerlingen van het Groene Hart op bedrijfsbezoek of volgen een gastles in de klas. Het gaat om mavo- en havoleerlingen. We zoeken nog twee bedrijven voor een bedrijfsbezoek en twee bedrijven voor een gastles op school. Alle sectoren, branches en bedrijven zijn van harte welkom. Het gaat om een brede oriëntatie van de verschillende beroepen in uw organisatie. 

Wetenschappers in dop ontmoeten?

Flextra bedrijfsbezoek

Het Groene Hart wil graag met klas 5 vwo Atheneum naar een bedrijf waar de logistiek en marketing belangrijk zijn. Wie wil kennismaken met deze wetenschappers in dop? We kunnen de groep van 20 leerlingen ook splitsen en met u meedenken over een programma voor de leerlingen. Lees meer.

Jaarverslag 2016

bedrijfsbezoek Euser
Benieuwd naar wat SOB Barendrecht dankzij uw enthousiaste inzet en de financiële bijdrage van onze partners heeft bereikt? Bekijk dan ons jaarverslag.
Klik hier voor het jaarverslag 2016
Bedrijfsbezoek bij de brandweer

Contact SOB Programmamanager

Heeft u interesse om (een keer) mee te doen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de nieuwe generatie in Barendrecht? Of loopt de communicatie met de scholen niet zoals u had verwacht, dan horen wij dit ook graag. Neem hiervoor contact op met de SOB Programmamanager Angela van Zaalen, telefoon 06-53221429 of mail naar angela@sobbarendrecht.nl
Twitter
Twitter
website
website
Email
Email
Heeft u ook een bericht voor de SOB nieuwsbrief of voor de website? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met de Programmamanager SOB: Angela van Zaalen 06-53221429 / angela@sobbarendrecht.nl
 
verwijder mij uit de verzendlijst   


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SOB · blala · Pijnacker, Nh 1011 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp