Copy
Logo

Augustus / September 2022

Jaargang 65, No 1

Huisstijl

Stapsgewijs gaan we de club in een nieuw jasje steken. We blijven bij de tijd en hopen zo ons bereik te vergroten. Met bloed, zweet en tranen worden momenteel de flyers ontworpen, de toernooiuitnodigingen opgemaakt, de Sorry omgedoopt en de posts voor op sociale media klaargestoomd om leden te werven in de nieuwe huisstijl. Dit alles doen we samen met oud-jeugdlid Thomas Geertse (website). De eerste resultaten zijn al te bewonderen in de huis-aan-huis flyer (15 augustus), de verenigingskrant (7 september) en deze nieuwsbrief. We zijn benieuwd naar jullie mening: wat vinden jullie van onze nieuwe huisstijl?

Wat vind jij?

Trainingstijden

Vanaf maandag 5 september zullen de trainingstijden op maandag en donderdag dezelfde zijn: van 19.00-20.00 de jeugd en van 20.00-21.30 de senioren. We gaan de jeugdtrainingen actiever adverteren in onze nieuwe huisstijl, zodat we op maandag de jeugdgroep in de toekomst mogelijk weer gaan splitsen.

Jeugdtoernooi T2 Tilburg

Op zaterdag 12 oktober wordt er van 10 tot 15 uur een Beginnerstoernooi georganiseerd in Tilburg (T2). Al onze jeugdleden kunnen hier aan mee doen. De kosten zijn € 5,00.
Voor de oudere jeugd (jonge senioren) is er op diezelfde dag van 10 tot 15 uur een Onder23 toernooi. Een leuke uitdaging om tegen leeftijdsgenoten te spelen. De kosten zijn € 12,50.
Inschrijven kan tot 15 oktober bij Robin.

Ranking the Bats

De “allen-tegen-iedereen” interne competitie hebben we in juli afgerond. De energie spatte er van af en werd er op het scherpst van snede gespeeld. Het was een lust voor het oog om ook onze Amarant spelers te zien spelen. Inge weet maar half hoe goed ze is. Henry zit soms meer onder de tafel van het lachen als er boven. Jan blijft alle ballen stoïcijns terug slaan. Hans hoort men soms grommen als hij een bal in zijn ogen verkeerd slaat en men ziet hem dan stiekem lachen als hij een punt maakt met een keiharde smash. Hans heeft het zelf gepresteerd om van de B kampioen Brian te winnen en dan niet zomaar maar met klinkende cijfers: 12-10, 11-5 en 11-4. Niet iedereen heeft door omstandigheden alle wedstrijden kunnen spelen.

Meer

Nationale Sportweek

Van 16 to 25 september is het weer Nationale Sportweek. De kans om vrienden, klasgenoten of collega’s mee te nemen op onze trainingen op maandag en donderdag. Maak ze enthousiast voor onze leuke sport. Doen he!?

Hello, goodbye

We zeggen goodbye tegen Fenne Aarts, Stijn en Isabel Kolen en Siem vd Braak (jeugd).