Copy
Den Kooperative Arbejdsgiver-
og Interesseorganisation i Danmark

Nyhedsbrev

Invitation til møde i Kooperationens iværksætternetværk

Kooperationens iværksætternetværk er for kooperative og socialøkonomiske iværksættere, der ønsker at være en del af et dynamisk netværk.

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for debatter og rådgivning for start af nye kooperative og socialøkonomiske virksomheder og give dig mulighed for realisere dine ideer i fællesskab med andre.

Dato: Den 14. juni 2016
Sted: Kooperationens Hus, Reventlowsgade 14, 1651 København V.
Pris:  Deltagelse er gratis.

Tilmeldingsfrist: Den 13. juni 2016. Læs mere og tilmeld dig her.

Rold24race med HUSTØMRERNE A/S

Vores medlemsvirksomhed HUSTØMRERNE A/S siger aldrig nej til en udfordring. Specielt ikke når det involverer kombinationen af hård sport og et godt formål. I weekenden den 21.-22. 2016 maj var HUSTØMRERNE A/S i Aalborg derfor atter på farten, ved afholdelsen af det årlige Rold24race.

En mountainbikemaraton, hvor der cykles i intet mindre end 24 timer i streg. De friske hustømrere deltog med ét hold, hvor de skiftedes til at køre den 13,3 km lange rute, som fordeler sig over 200 højdemeter med masser af udfordringer undervejs. 

Udover at Rold24race arrange- mentet arbejder for at bedre lokalsporten, ved bl.a. at støtte vedligehold af Aalborgs mountainbikeruter, doneres alt overskuddet fra løbet til "børne- og ungdomsaktiviteter" i lokalområdet.

For hustømerene er sportsbegivenhederne en anledning til at komme hinanden ved som kolleger, men også til at svinge en aktiv fane i det lokale liv og vise, at det at drive virksomhed kan handle om meget mere end blot at tjene penge.

Pension under barsel

Overenskomstaftalt pension under barsel har stor betydning for PensionDanmarks kvindelige medlemmer. Det viser nye beregninger, som PensionDanmark har foretaget i anledning af den internationale konference om kvinders vilkår ”Women Deliver”, der fandt sted i København.
Læs mere her.

Personalejura for praktikere

På kurset får du indsigt i og kendskab til blandt andet:
Ansættelse, fravær, opsigelser og fratrædelser herunder suspension, fritstilling og bortvisning. Hovedaftalen, overenskomster og lokalaftaler. Ferieloven. Ligestillings- og forskelsbehandlingslovgivning. Personalepolitik.

Dato: Den 25. - 26. oktober 2016
Sted: First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C
Pris:  Kr. 2.350 alt inklusiv.

Tilmeldingfrist: Den 26. august 2016. Læs mere og tilmeld dig her.

Tilbudsloven og evalueringsmodellen

Pligten til at offentliggøre evalueringsmodellen gælder også for udbud efter tilbudsloven. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har offentliggjort et notat, hvoraf det fremgår, at offentliggørelse af evalueringsmodelllen også gælder for licitationer omfattet af tilbudsloven, dvs. for indgåelse af kontrakter om bygge- og anlægsopgaver under EU’s tærskelværdi. Læs mere her.

Kontakt os

Kooperationen

Reventlowsgade 14, 2.

1651 København V

Tlf.: 33 55 77 30
Fax: 33 31 21 30
E-mail: kontakt@kooperationen.dk
Vil du framelde nyhedsbrevet?
Email Marketing Powered by MailChimp