Copy
Den Kooperative Arbejdsgiver-
og Interesseorganisation i Danmark

Nyhedsbrev

Så er det officielt - den nye hovedaftale er i hus! Onsdag den 8. april 2015 blev der indgået ny hovedaftale mellem Kooperationen og Landsorganisationen i Danmark. Det har været en langvarig proces, men med formand John Dahls og sekretær Ejner K. Holsts underskrifter er aftalen nu på plads. Kooperationen mener, at der er tale om en god og solid aftale for vores medlemmer. En aftale, der fortsat skaber gode rammer for udviklingen af den kooperative idé og virksomhedsform på det danske arbejdsmarked og som understøtter den danske arbejdsmarkedsmodel. Netop derfor er det da også poetisk, at den nye hovedaftale træder i kraft den 1. maj 2015!

Bestyrelsesformand John Dahl udtaler: 

"Det har været en lang proces at forny den Kooperative Hovedaftale, og vi er meget glade for nu igen at have en tidssvarende aftale.En aftale som understøtter vore medlemmers muligheder for at drive virksomhed på anstændige vilkår. Og det samtidig med at kooperative virksomheder i Danmark driver virksomhed på helt almindelige markedsvilkår.
Vi er stolte af at kunne lidt mere, når det handler om at levere høj kvalitet og samtidig lykkes med at tage socialt ansvar på arbejdspladsen og i lokalsamfundet.
-    Også når konkurrencen er hård
."


Adm. direktør Susanne Westhausen tilføjer:

"Den fornyede hovedaftale rummer spændende nye rammer for, hvordan vi som ledelse og medarbejdere er sammen på de kooperative arbejdspladser. Og sammen om at levere høj kvalitet i virksomhedernes ydelser og samtidig have fair og gode arbejdspladser. Det er en aftale, som i meget høj grad baserer sig på dialog mellem parterne, som den måde vi problemløser på. Et helt naturligt princip i en kooperativ virksomhed. Og så er vi ikke mindst glade for at have en moderne platform for den videre udvikling af den kooperative virksomhedsmodel i Danmark som et stærkt alternativ."


Vi glæder os til at præsentere aftalens indhold på de første møder i Kooperationens nye Personaleforum. Læs mere her 

Kom og hør om den nye hovedaftale! 

NY HOVEDAFTALE ER I HUS!
- kom og hør, hvad det betyder for jeres virksomhed

Vi inviterer hermed til vores første møde i Kooperationens nye Personaleforum, hvor vi året igennem vil sætte vigtige temaer inden for ansættelsesretten på dagsordenen og opdatere jer på ny lovgivning og vigtige domme.  

Temaet på vores første møde vil være den nye hovedaftale. Susanne Westhausen vil præsentere den nye aftales indhold, og hvordan den får betydning for jer i hverdagen. 

Det er gratis at deltage, og du er meget velkommen til at dele invitationen med din kollega - dog er tilmelding nødvendig. 

Vi glæder os til at se jer enten i: 
Aarhus den 21. april 2015, kl. 14-16, hos Jorton A/S, Robert Fultons Vej 16
København den 27. april 2015, kl. 14-16, hos Kooperationen, Reventlowsgade 14 
Odense den 28. april 2015, kl. 14-16, hos Blitek A/S, Stenhuggervej 20

Tilmelding skal ske senest den 17. april 2015. Tilmeld dig her

Vil du med til Bruxelles?

Hvis du er ung og brænder for kooperativt iværksætteri, vil vi gerne invitere dig til 1-dagsmøde i Bruxelles den 28. april 2015. Her vil du komme til at møde andre unge interesserede fra Belgien, Irland, Sverige, Grækenland, Italien og Danmark.

På mødet vil vi gerne have dit input til, hvordan vi bedst udbreder kendskabet til europæiske kooperativer og muligheden for at starte egen kooperativ virksomhed som ung entreprenør - i Danmark og i Europa.
 
Det er gratis at deltage – vi sørger for transport og forplejning.

Hvis det er noget for dig eller for en du kender, skynd dig at kontakte os, da det er først-til-mølle. Vi skal senest høre fra dig torsdag den 16. april 2015.
 
Kontakt: eb@kooperationen.dk / lep@kooperationen.dk
Du kan læse mere her

Vi glæder os til at se dig.
 
De bedste hilsner
 
Elsa & Lykke , Kooperationen

Kontakt os

Kooperationen

Reventlowsgade 14, 2

1651 København V

Tlf 33 55 77 30
Fax 33 31 21 30
Email kontakt@kooperationen.dk
Vil du framelde nyhedsbrevet?
Email Marketing Powered by Mailchimp