Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Bliv deltager på uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering / Mød os på Velfærdens Innovationsdag / Vidensdeling om Relationel Koordinering / Personliggør dine konsultative færdigheder / Mød Mary og Kenneth Gergen
Kære læsere,
Rigtig godt nytår til jer alle!
2016 har allerede budt på mange spændende og nye arrangementer og tiltag i joint action. Vi står forventningsfulde overfor et nyt år, som vi ser frem til at dele med jer. Vi håber at se mange af jer til vores kommende arrangementer. I kan læse mere om dem her i nyhedsmailen.

Vil I være bedre til at udvikle effektivitet og kvalitet igennem samskabelse?

Så bliv deltager på et intensivt udviklingsforløb, som sætter dig i stand til at udvikle tværfaglige og tvær-organisatoriske arbejdsprocesser:

joint action udbyder i samarbejde med Lederforeningen Dansk Sygeplejeråd uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering.

Uddannelsen er tilrettelagt som et fokuseret og intens forløb på fire moduler, der er tæt koblet til den praksis, deltagerne agerer i for at sikre den maksimale organisatoriske værdi. Forløbet bygger på nyere dansk og international forskning i ledelse af forandringer, relationer og performance, og vi vil omsætte forskningsresultaterne til konkrete analysemodeller og værktøjer, der kan understøtte en værdiskabende praksis.
Vi indleder første modul, henholdsvis den 12. april i Aarhus og den 3. maj i København. Læs mere og tilmeld dig her:

Ledelse af Relationel Koordinering - i København.
Ledelse af Relationel Koordinering - i Aarhus.
 
"Her får du virkelig en helt reel og brugbar opskrift på, hvordan du takler og imødekommer de taktiske og strategiske udfordringer i din dagligdag som offentlig leder."
HR chef Birgitta Sloth Christiansen, Aalborg Kommune

Mød os på Velfærdens Innovationsdag

På Velfærdens Innovationsdag er vi sammen digitaliseringshuset ditmer vært for både en temasession og stand med overskriften Relationel Velfærd.

Relationel velfærd
Velfærden forandrer sig, og flere og flere velfærdsløsninger samskabes i relationen mellem borger og velfærdsprofessionelle. Fra ’ydelser’ til ’opgaver’, fra ’inddragelse’ til ’fællesskab’, fra ’leverancer’ til ’samarbejde’. Besøg os på standen og bliv klogere på udviklingen og lær af erfaringer fra tre gode eksempler. Her kan du også høre om, hvordan digitale løsninger kan understøtte processen. Vi præsenterer her vores nye måleværktøj joint action analytics, som en effektiv måde at analysere, synliggøre og øge den organisatoriske kvalitet. Med værktøjet erstatter vi de traditionelle trivsel- og HR-målinger og gør HR-indsatsen til noget, der kan måles på bundlinjen!

Vidensdeling om Relationel Koordinering
- i praksis

Den 22. januar 2016 inviterer joint action og TeamArbejdsliv til vidensdeling om: 

Relationel Koordinering - i praksis

Mød Jody Hoffer Gittell og en række danske praktikere og få den sidste nye inspiration fra både forskerens og praktikernes verden. Vær med fra kl 10-16 på Best Western Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia. 
Pris for deltagelse: 2395,- kr. ekskl. moms.
Læs mere og tilmeld dig her!

Personliggør dine konsultative færdigheder

ESSENTIALS by joint action er ikke bare en konsulentuddannelse - det er et kollaborativt fællesskab, hvor deltagerne kan opkvalificere og personliggøre deres procesfaglighed med et æstetisk afsæt.

Søger du en seriøs og ambitiøs uddannelse, der på nye måder udfordrer og udvikler dine konsultative færdigheder? Så vær med, når første hold har opstart d. 8. marts.
Læs mere og tilmeld dig her.

Mød Mary og Kenneth Gergen 

Og hør deres Keynote om Positive Aging til den
Internationale Konference Relationel Velfærd

På den Internationale Konference Relationel Velfærd 22.–24. juni 2016 kan du sammen med engagerede kollegaer fra ind- og udland være med til at udvikle dagsordenen Relationel Velfærd
Du kommer til at lære om de nyeste innovative praksisser og metoder for, hvordan vi samarbejder og tilbyder relationer til vores borgere. 

Til konferencen kan du også møde

Hillary Cottam, social intreprnør og forfatteren bag begrebet Relationel Velfærd.

Morten Hyllegaard, direktør for MandagMorgen Velfærd og en af hovedkræfterne bag projekterne Innovationsrådet og Velfærdens Innovationsdag.

Jacob Bundsgaard, Jacob Bundsgaard har både som rådmand og sidenhen som borgmester i Aarhus Kommune støttet op om en innovativ velfærdsdagsorden.

Bliss Browne, grundlægger af Imagine Chicago, som rangerer i top 25 over 'Innovative community development projects by EU'.
 
Diana Whitney, direktør og konsulent, en af grundlæggerne af Appreciative Inquiry og TAOS Institute.

Se det foreløbige program her og læs om alle keynote speakers her.

Vær med, når ni erfarne videnspartnere inviterer til tre intense konferencedage i Aarhus. Her kan du som deltager både lade dig inspirere og berige af den nyeste viden og selv være med til at udvikle løsninger til aktuelle velfærdsudfordringer på en række praksisnære workshops. 

Pris pr deltager er 6.995,- kr. - indtil 1. februar gives 20% rabat.
Tilmeld dig nu og få billetten til 5.596,- kr ekskl. moms.
 
joint action samarbejder med Billund Kommune i et 3-årig udviklingforløb. Vi har sammen med tænketanken MandagMorgen udgivet dette magasin om, hvordan Billund Kommune har taget ambitiøse skridt hen imod en mere samskabende velfærdspraksis. Læs magasinet her, og mød familie- og forebyggelseschef Helle Stork, når vi sammen deler erfaringerne fra forløbet på Velfærdens Innovationsdag.
Velfærd skabes der, hvor mennesker mødes!
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences