Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Nyt gratis tidsskrift om Relationel Velfærd / Gå ikke glip af årets velfærdskonference Skal du med til Round Table-konference om RK? / Gratis inspirationsmøde 

Ny udgivelse af tidsskriftet Relationel Praksis er udkommet - læs med!

Årets første nummer af e-tidsskriftet Relationel Praksis er et temanummer med titlen: "MOD MERE OG BEDRE VELFÆRD GENNEM DIALOGISK ORGANISATIONSUDVIKLING". Temanummeret er dedikeret til at beskrive de gode erfaringer fra et stort udviklingsprojekt i Billund Kommune „Sammen finder vi ud af det“. Lad dig inspirere af nyeste viden om ny relationel ledelse og nyt udviklings(sam)arbejde i organisationerne.

Klik her og læs med!
"Relationel Velfærd må således ikke alene anses som det idealistiske projekt, det også er. Det rummer en stor samfundsmæssig mulighed, hvis kvalitet- og effektivitetsdagsordenen i den offentlige sektor tænkes sammen, som gode forudsætninger for hinanden. Både øget kvalitet og effektivitet kan være resultater af et godt samarbejde." fra 'Mod mere og bedre velfærd gennem dialogisk organisationsudvikling'
Hvis du vil være bedre klædt på til hele samskabelsesdagsordenen, så kom med på årets velfærdskonference!

Se hvem der deltager på årets velfærdskonference

Har du tilmeldt dig årets velfærdskonference 2017? Er du offentlig ansat, underviser eller arbejder du med velfærdsløsninger i andet regi, så er konferencen ideel for dig. Du ønskes varmt velkommen til den International Konference Relationel Velfærd - Rethink Welfare, den 21.-23. juni i Aarhus. 

Vi kan nu løfte sløret for yderligere to kompetente oplægsholdere, som du kan møde på konferencen. Mød de anerkendte velfærdseksperter og deltag i deres workshops:
AHMET GHUNES
har arbejdet med innovation, forandringsledelse siden 2005. Han har stor erfaring med at udvikle organisationer og nytænkende koncepter indenfor den private, offentlige og frivillige sektor.
MORTEN HYLLEGAARD
er direktør i Udviklingsbureauet BETA og har stor viden inden for feltet Relationel Velfærd og samskabelse. Han bringer nogle stærke fortællinger med sig om sit effektfulde udviklingsarbejde i kommunerne.
”Sikke en skøn konference! - jeg har stadig hovedet og kroppen fuldt af spændende samtaler, nye ideer og vigtige indsigter. Jeg ser simpelhed SÅ taknemmelig for at have været med. TAK for fordi I gjorde det muligt!”

Deltager 2016, Lotte Lykkegaard Laursen, Chefkonsulent UC Sjælland

Læs meget mere om konferencen, se hele programmet og tilmeld dig her!

Vi afholder RCRC RoundTable Conference i Kbh

Vi inviterer dig hermed med til den årlige konference RCRC Roundtable, som i år afholdes i København. Som de stolte og glade værter for konferencen, i tæt samarbejde med Team Arbejdsliv, Metropol og RCRC, byder vi dig varmt velkommen til to spændende konferencedage.

Når vi ser koblingen mellem de faglige, økonomiske og relationelle aspekter af organisationens arbejde, så skaber vi gode organisatoriske forudsætninger for at lykkes godt sammen, omkring vores opgaver. Og vi er det land i verden, der er længst med at skabe praktiske resultater!
Du kan få del i resultaterne, den nyeste viden og de rige erfaringer på konferencen. 

Du kan læse meget mere om sidste års konference her - og det er på samme hjemmeside af konferencetilmelding åbner - hold dig opdateret!

Du inviteres med til inspirationsmøde om Relationel Koordinering - deltag gratis

Vi lever i et samfund i konstant forandring, hvor velfærdsopgaverne bliver mere og mere komplekse og mange faggrupper og enheder skal kunne arbejde effektivt sammen på kryds og tværs. I denne kontekst oplever vi blandt vores samarbejdspartnere et øget fokus på behovet for et godt og fleksibelt tværfagligt samarbejde. Både internt i og på tværs af organisationerne.

Du og dine kolleger inviteres til gratis fyraftensmøde den 25. april 2017 kl. 16.30-18.00 på Social og Sundhedsskolen, Esbjerg. Mødet er gratis og der vil bliver serveret kaffe og kage.

Læs mere og tilmeld dig her!

Mikkel Pilgaard Madsen, har gennemført mange tværfaglige udviklingsforløb og er medforfatter til bogen Ledelse af Relationel Koordinering.

LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Inge Lehmanns Gade 10, 6. · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp