Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser

Vil du være med til at forme en ny generation af konsulentuddannelser?

Jacob Storch og Carsten Hornstrup har i deres tidligere konsulentvirksomheder igennem mange år udviklet og undervist på konsulentuddannelser, der var velbesøgte og populære. Disse uddannelser var populære, fordi de fangede nogle behov i tiden.
Vi ser i dag nye nye behov; behovet for vi gentænker konsulentuddannelserne og tager nogle ambitiøse skridt videre mod mere faglige og mere æstetisk forankrede uddannelsesforløb. Derfor lancerer vi nu i joint action et helt nyt format – en hel ny generation af konsulentuddannelser.  

Vi er glade og stolte over at byde velkommen til en konsulentuddannelse, der byder på helt nye og givende vinkler på konsulentfagligheden:

ESSENTIALS by joint action

Uddannelsen vil give deltagerne en bundsolid forankring af procesfaglighed, der bevæger sig væk fra faste modeller, løsninger og metoder over til at træne en æstetisk personliggørelse af metoder og teoretiske virkemidler.
Deltagerne vil med forløbet blive inviteret til at stå på kanten af sin egen verden og faglighed, og vi bevæger os med denne uddannelse væk fra ideen om en generel proceskonsulentidentitet og over til en individualiseret fortolkning og et individualiseret udtryk af procesfagligheden.  


Vil du være med til at forme fremtidens måde at lave konsulentuddannelse på?
ESSSENTIALS by joint action er ikke bare en uddannelse - det er et kollaborativt fællesskab, der skaber høj faglig viden og introduktion til de nyeste læringsformer. Vi søger derfor seriøse og ambitiøse deltagere, der vil sikre et højt bidrag til sig selv og som vil bidrage ind til de andre kursisters professionelle udvikling og æstetiske forankring af egen procesfaglighed. 

Vil du være deltager på vores første uddannelsesforløb det kommende forår?
Tilmeld dig her!
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences